Dankzij een onwijs goede service heeft mijn verloofde de perfecte ring gekregen.
Wat leuk om te horen! Dank voor de review en uw verloofde veel draagplezier toegewenst met haar ring
Per ongeluk 2 keer besteld en ik werd netjes de dag erna gebeld of dit wel de bedoeling was. Dit was het dus niet en de ene werd direct geannuleerd. Hele fijne service. Ook is de armband van hele goede kwaliteit en het was mooi verpakt. Ik kon het direct zo cadeau doen!
Dank voor uw bestelling en mooie review!
Very happy with purchase
Thank you for your review and enjoy wearing your Diamond Point jewelry!
Vriendelijke en betrokken medewerkers en goede de service
Wat leuk om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraden toegewenst.
Lekker vanuit de luie stoel je keus maken uit een uitgebreid assortiment. Snel én zorgvuldig verzonden en het pakket is altijd traceerbaar. Niet naar wens? Altijd gratis retour.
Dank voor de mooie review! Veel plezier met uw sieraden toegewenst.
Duidelijke informatie over de bestelling en de voortgang van de levering.
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Ruime keuze en wordt mooi ingepakt opgestuurd.
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Diamond point is een betrouwbaar adres voor je sieraden. Ze hebben veel keuze en kwalitatief goede en mooie sieraden. De klantenservice reageert snel en de verzending was tiptop. Een prima ervaring!( zoals ook de keren hiervoor)
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraden toegewenst.
Mooi kwalitatief sieraad
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Na een telefoontje van ons bleek de ring nog steeds bij de edelsmid te liggen terwijl wij al 2 mailtjes gekregen hadden met de leverins data.
Vervelend dat er vertraging was in de levering van uw order. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dank voor de review en veel plezier met het sieraad toegewenst!
Product werd op maat gemaakt, de tussentijdse updates in het proces zijn fijn en bij bezorging een prachtig sieraad uitpakken is altijd een feestje. Afgemaakt met de benodigde papieren en een passende verpakking, perfect.
Goed om te horen, dat u een perfecte ervaring hebt gehad! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
De bestelling was geweldig zeer tevreden
Dank voor uw review! Fijn om te horen en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
door prefect telefonies te zijn geholpen met mijn bestelling,ben ik zeer tevreden over de verzending ,zeker voor herhalling vatbaar.
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Mooie sieraden en geweldige, persoonlijke service!
Prachtige sieraden en goede service
Zie hierboven
Fijn dat u onze service als uitstekend beoordeelt! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
De sieraden zijn erg mooi maar als het te druk is, stuur dan de klant even een berichtje. Jammer!
Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten en dat u daar geen bericht van heeft ontvangen. Ons excuus hiervoor. Wij hopen dat u veel draagplezier heeft met het sieraad.
Alles tot volle tevredenheid verlopen
Bedankt voor de review en wat fijn dat alles naar wens is verlopen.
Bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens is.
Mooie sieraden en super levering mooi verpakt!
Wat fijn dat u tevreden over ons bent. Bedankt voor de review. Veel plezier met het sieraad gewenst.
Tot 2x toe weggewimpeld nadat ik mijn online bestelling op kwam halen. Eerste keer ongeïnteresseerd te woord gestaan en werd mij verteld dat ik bericht zou ontvangen als ring binnen zou zijn. Ik wilde nog een juweel passen maar de verkoopadviseur had hier duidelijk geen zin. Ben maar afgedropen. De tweede keer door onervaren meisje geholpen en ook weer weggestuurd. Uiteindelijk maar gebeld en bleek mijn aankoop gewoon al klaar te liggen. De glans is wel een beetje van mijn sieraad af.
Wat vervelend dat het allemaal zo gelopen is. Er zal persoonlijk contact met u worden opgenomen.
Een mooi sieraad en geholpen door vriendelijk personeel
Wat fijn dat alles naar wens is. Bedankt voor de review en heel veel draagplezier met het sieraad gewenst!
Mooie ring online gekocht. Na overleg met de klantenservice kon ik de ring in Utrecht ruilen voor een andere maat. Eenmaal daar naar toe afgereisd, werd aangegeven dat dit niet kan en of ik even nog een ring wil afrekenen en die ander wil retourneren, dat geld zou ik later terugkrijgen. Dit terwijl ik anders geadviseerd was bij de klantenservice en in de voorwaarden online staat dat ruilen mogelijk is. Na het weekend ben ik uiteindelijk wel goed geholpen in Leiden met een excuus van de klantenservices. Dit verwacht je niet van een winkel als Diamond Point.
Bedankt voor de review en vervelend dat u dit heeft ervaren. Inmiddels is er persoonlijk contact met u gewenst.
Was een geweldige ervaring,binnen 2 dagen heb ik mijn ring ontvangen!Prachtig ingepakt en certificaat op naam.
Wat fijn dat u onze service zou fijn waardeert. Heel veel plezier met het sieraad gewenst!
1. Ik werd niet geïnformeerd dat de bestelling aangekomen was bij de Bijenkorf in Utrecht, ik wachtte op de e-mail die maar niet kwam. Na een week belde ik maar toch de Bijenkorf die bevestigde dat de bestelling kan opgehaald worden. 2. Toen de medewerker opende de bestelling was ik verbaasd over de dimensies van de gouden oorstekers met groeibriljant (0,10 ct). Op de advertentie foto (waarop de fotomodel met de oorstekers in haar oor werd gefotografeerd, lijkt de oorsteker veel groter te zijn dan in realiteit. Dat is misleidend. Ik vraag me wel af of ik toch de juiste product heb ontvangen?
Bedankt voor uw review. In een persoonlijke bericht zullen wij contact met u opnemen.