Mooie sieraden zoals altijd. Snel geleverd, als cadeautje verpakt, super!
Bedankt voor de fijne review. Wij wensen u heel veel draag/geefplezier toe met het mooie sieraad.
Klasse, zo goed geholpen!
Wat fijn dat wij aan uw verwachting hebben kunnen voldoen. Bedankt voor uw review.
Het duurde wel erg lang voor ik mijn ring kreeg, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden!
Wat fijn dat u uiteindelijk zeer tevreden bent met uw prachtige ring! Dank voor uw review en veel draagplezier ermee toegewenst.
Destijds mijn 1e ring besteld, enige tijd later via email vernomen dat de levertijd 5 weken is. Telefonisch contact opgenomen met klantenservice en aangegeven dat de ring naar Bijenkorf Amstelveen moest ivm met afwezigheid (vakantie). Paar weken later notificatie van POSTNL ontvangen dat de ring binnenkort thuis geleverd zou worden. Wederom (21-07 12:34) contact opgenomen met klantenservice (medewerker Cendrik) en mijn beklacht gedaan over feit dat de ring niet naar de Bijenkorf gaat. En aangegeven dat wanneer de ring retour komt naar Diamond Point dat deze naar de Bijenkorf mag worden doorgestuurd zoals eerder aangegeven. Was niet mogelijk want dat valt buiten de standaard procedure. Cendrik zou zijn best doen en mij per mail laten weten; echter nooit meer iets over vernomen. Wat is de standaard procedure van Diamond Point? Ring naar klant sturen, na retour wordt er geen contact opgenomen met de klant, klant krijgt geld terug en ring dient opnieuw besteld te worden. Resultaat: Betreffende ring is niet meer te bestellen.
Wat ontzettend vervelend om te horen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Inmiddels is er telefonisch contact met u geweest en we gaan er alles aan doen om het alsnog naar tevredenheid voor u op te lossen.
Goed geholpen
Fijn om te horen, dat u goed geholpen bent. Dank voor de review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Ben blij met mijn aankoop, zal zeker weer bij jullie bestellen. Goeie kwaliteit! Dankjewel!
Fijn dat u zeer tevreden en blij met uw aankoop bent. Veel plezier ermee toegewenst en dank voor uw review.
Product is uitstekend. Wel jammer dat ik 8 weken moest wachten op een ring. Bij gebruik van ING-voucher is het aan te raden goed de voorwaarden te lezen en bij vragen contact op te nemen met de klantenservice. Mijn persoonlijke ervaring met de klantenservice was niet optimaal, omdat ik vond dat ze niet meedachten in oplossing voor een bepaald probleem. Dit heeft ook tot een confrontatie geleidt, maar uiteindelijk ben ik wel goed geholpen!
Originele beoordeling
Product is uitstekend. Wel apart dat ik 8 weken moet wachten op een ring.. Maar goed, dit probleem was minder erg dan de klantenservice, man man wat een triest zooitje daar.
De ring ziet er uit als op het plaatje en was mooi verpakt. Er zit een echtheidskenmerken certificaat bij en de bezorging was snel.
Wat leuk om te horen, dat het perfect is! Veel draagplezier met uw ring toegewenst en dank voor de review.
Ik had al lange tijd een ring op het oog. Uniek design. Ik bestelde hem na lang nadenken en uitstellen (overigens heb ik meteen nog een 2e ring erbij besteld :)) Meteen de volgende dag had ik ze in huis, daar was ik heel blij om! Ze zijn prachtig en ik draag ze met enorm veel plezier.
Wat leuk om te horen! Dank voor uw review en veel draagplezier met uw ringen toegewenst!
Goede ervaring met top service in de winkel.
Heel fijn om te horen! Dank u wel voor deze review.
Cadeautje gekocht bij diamond point, uitstekend telefonisch en in de winkel geholpen. Iemand heel erg blij mogen maken!
Wat ontzettend leuk en fijn om te horen! Dank voor uw review.
Levering was keurig op tijd, geweldig mooi verpakt afgeleverd
Bedankt Lydia voor de fijne review. Heel veel draagplezier gewenst met het mooie sieraad.
Zie boven
Wat fijn Theo dat u tevreden over onze service bent. Veel draag/geefplezier gewenst met het mooie sieraad.
Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de mogelijkheden en producten van Diamond Point. We worden nooit teleurgesteld bij de aanschaf. De dames verkopers zij altijd bijzonder vriendelijk, hartelijk en geïnteresseerd. Het is een genoegen om klant te zijn.
Wat fijn Marc dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie review.
Vriendelijke en gewoon netjes geregeld.
Bedankt Helen voor de mooie review. Fijn dat je tevreden over ons bent.
Bestellen ging snel door de duidelijke website, snelle bezorging en mijn hangertje is schitterend.
Wat fijn dat de hanger naar wens is. Bedankt voor de fijne review en heel veel draagplezier met het sieraad gewenst.
Dames die hun uiterste best doen om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. ECHT TOP !!!!!!!!!!
Wat fijn Ellen dat u tevreden over onze service bent. Bedankt voor de review!
Eerst in de winkel bekeken daarna online besteld. Verwachtte order zou zijn augustus en 8 juli lag het klaar in de winkel. Ongelofelijk snel en top
Bedankt voor de mooie review en fijn dat wij uw sieraad toch eerder hebben kunnen leveren. Heel veel draagplezier ermee gewenst!
Online iets gekocht en dit in de winkel omgeruild. Erg vriendelijk personeel en krijg het gevoel dat het echt een klantgericht bedrijf is.
Wat fijn dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor de review en heel veel draagplezier met het sieraad gewenst.
Heb een ketting laten verlengen, prachtig resultaat, werd steeds op de hoogte gehouden.
Wat fijn dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor de review. Veel draagplezier met uw ketting gewenst!
prima levering en was precies zoals verwacht
Dank voor uw review! Fijn om te horen en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Ik ben in eerste instantie naar Diamond Point in Rotterdam geweest. Wat een waardeloze service daar zeg! Je krijgt Max 5 minuten (letterlijk) om sieraden te passen, daarna wilden ze door naar de volgende klant. Je koopt daar geen pakje boter hè, ik wilde een ring van rond de €500 kopen. Dat heb ik uiteindelijk maar online gedaan. Je wordt telkens goed op de hoogte gehouden over het proces van je sieraad en wanneer die uiteindelijk verzonden wordt. Overigens zou je bij bezorging je legitimatiebewijs moeten laten zien en een handtekening moeten zetten. Dat hoefde dus niet van de pakketbezorger.
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u deze ervaring heeft. Wij gaan er zeker mee aan de slag. Veel draagplezier gewenst met uw sieraad.
Prima service, uitstekende ervaring Snelle levering en na retourneren ook snel weer geld terug. Ik raad Diamond Point zeker aan.
Heel fijn om te horen! Dank voor uw review.
Neckless buckle quality is unaxeptable,does not hold properly.
Thank you for your review. We have contacted you personally.
Ontzettend goede, snelle service! De ring kwam heel mooi ingepakt aan!!
Wat fijn, dat u onze service als goed en snel ervaart. Dank voor de review! En veel draagplezier met uw ring toegewenst.