Zowel telefonisch als in de winkel zeer prettig en klantvriendelijk.
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Good ring
Thank you Gaia for your review! Enjoy wearing your ring.
Makkelijke site, genoeg informatie omtrent kopen, bezorgen en afhandelen. Er was geen handtek vereist stond wel op de bon?
Dank voor de review Raymond! Uw opmerking met betrekking tot de handtekening stellen wij op prijs om aan de vervoerder door te geven. Dank en veel plezier met de aankoop toegewenst!
Een ring besteld via de website in februari en uiteindelijk afgehaald bij de Bijenkorf.
Bedankt Mikail voor de review. Vanwege ons duurzaam ondernemen kan het langer duren voordat u het sieraad ontvangt. Ik wens u veel draagplezier toe met deze mooie ring.
Luxuriously packaged ✨
Thanks Jessica for the review. Nice that you like it.
Binnen 2 dagen is mijn aankoop bezorgd. Ben zeer tevreden met mijn bangle in het witgoud.
Wat fijn Kawieta dat u de armband snel heeft ontvangen en dat deze naar wens is. Heel veel draagplezier ermee gewenst.
Snelle levering en mooi verpakt. Mooi product
Wat fijn Ellen dat alles naar verwachting is. Veel draagplezier gewenst met het mooie sieraad.
Ergens tussen de Bijenkorf en Diamond point iets misgegaan. Klantenservice heeft die snel opgelost. Vriendin erg blij met de prachtige ring.
Dank voor de review Lukas! Wat fijn om te horen, dat we het voor u alsnog naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Wij wensen uw vriendin heel veel draagplezier met haar ring.
Originele beoordeling
Naar de Bijenkorf laten sturen zodat de verassing voor m’n vriendin niet per ongeluk op de deurmat ligt. Helaas nog niets ontvangen na 1,5 week.
Wat vervelend Lukas dat u geen bericht heeft ontvangen. In een persoonlijke mail hebben wij contact met u opgenomen.
Mijn prachtige ring werd snel bezorgd en ook nog eens prachtig als cadeau verpakt.
Wat fijn Yvonne dat u tevreden bent over onze service. Heel veel draagplezier gewenst met uw ring!
Bedankt meneer van Beek voor uw review. Wat fijn dat wij aan uw verwachting hebben kunnen voldoen.
Meer dan tevreden! De communicatie verliep zéér prettig en zowel de verzending als de aflevering was goed te volgen en zorgvuldig verzorgd.
Hartelijk dank voor de review Netty. Fijn om te horen! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Schitterend product, vlekkeloos bestelproces
Dank voor de review. Goed om te horen, dat alles vlekkeloos is verlopen en dat u het sieraad schitterend vindt. Veel plezier ermee toegewenst!
Communicatie en dienstverlening is prima!
Dank voor uw review Marcel! Fijn om te horen dat de communicatie en dienstverlening naar wens zijn. Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
In eerste instantie ging een bestelling niet goed maar met de uitstekende hulp van een zeer vriendelijke mevrouw die mij overal mee hielp en de tijd nam kwam alles goed.
Dank voor de mooie review Hans! Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed kwam. Veel plezier met uw aankoop toegewenst.
Een vrij impulsieve aankoop maar zooooo passend bij de huidige trends. Strakke, moderne vormgeving en mooi afhangend van de hals. Maar dit laatste ook omdat ik de 50 cm uitvoering heb gekozen. Snel geleverd in nette witte doos, ingepakt met lintje.
Dank voor de mooie review Eef. Leuk om te horen en heel veel draagplezier met uw collier toegewenst!
Ik weet de exacte maat van de ring niet. Geen probleem: kan altijd geruild worden.
Bedankt Wim voor de fijne review. En fijn dat u met onze service tevreden bent.
Alles was prima, alleen jammer dat ik de ring niet kon bekijken. Nu moet je 'm eerst kopen en retourneren als niet goed. Dit maakt het wat omslachtig.
Bedankt Joppe voor de review. Omdat wij duurzaam ondernemen zijn niet al onze sieraden op voorraad. Veel plezier met het sieraad gewenst!
Snelle afhandeling
Dank voor uw review. Veel plezier alvast met uw sieraad toegewenst!
Mooi assortiment én snelle levering
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Werd met mijn vragen zeer goed geholpen en erg vriendelijk en een goede uitleg over het artikel
Dank voor uw review! Dat doen we graag en heel fijn om te horen dat u het ook zo ervaren hebt.
Gespaard en uiteindelijk een prachtige ring gekocht. Netjes verzonden en leuk ingepakt. Zeker een aanrader
Wat mooi dat u nu toch de prachtige ring bij ons heeft kunnen aankopen. Wij wensen u heel veel draagplezier toe met dit sieraad!
Goede service, snelle levering
Wat fijn Kim dat u tevreden bent over onze service! Bedankt voor de review.
Snel bezorgd en mooi ingepakt, vrouw blij!
Wat leuk Marc! Dank voor de review en uw vrouw heel veel draagplezier met haar sieraad toegewenst.
Hele snelle levering, die discreet en vooral goed verpakt was
Dank voor de review Jeske en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Via de winkel in Utrecht een mooie ring gevonden. Deze op advies van de verkoopster besteld in de goeie maat en thuis laten bezorgen. Omdat de datum van geven snel dichtbij kwam in overleg met de verkoper e-mail contact gehad met Diamond Point om te zorgen dat de ring op tijd binnen zou zien, dit was geen probleem. Het contact via de e-mail was duidelijk en ik werd netjes te woord gestaan. Levering was discreet en het pakketje was netjes verpakt. Kortom een dikke 10 voor de service en het product wat geleverd is.
Bedankt John voor de mooie review. Fijn dat onze service naar wens is geweest!