Ring kon op mijn verzoek eerder geleverd worden toen ik uitlegde waar het voor was. Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen aan de telefoon.
Snelle levering en prachtig verpakt met een certificaat erbij en een mooi doosje waar de ring in zat
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en levering. Veel draagplezier gewenst met het sieraad.
Ik heb al vaker sieraden besteld bij DP en dat gaat altijd goed. Vriendelijk en professioneel bij klantcontact en bij online bestellen krijg je ook wat je op de afbeelding ziet dus betrouwbaar. Alleen PostNL vond het niet nodig om een mailtje te sturen met datum en tijdstip van bezorging waardoor ik niet thuis was toen ze kwamen. Moest dus naar een ophaalpunt. Ik weet niet of dit veel vaker voorkomt maar anders misschien een andere bezorgdienst gebruiken?
Bedankt voor uw review. Inderdaad jammer dat u naar een ophaalpunt moet om het pakket op te halen. Als er niemand thuis is brengt PostNl het naar een afhaalpunt toe.
Ben er heel blij mee
Goede weergave, makkelijke bestelling en mooie sieraden.
Veel te lang moeten wachten. Over het bestelde sieraad ben ik zeer tevreden, erg mooi.
Bedankt voor uw review. Helaas door vertraging van ons atelier heeft de levering op zich laten wachten. Maar wij zijn blij dat het sieraad naar uw wens is en wensen u heel veel draagplezier toe met dit mooie sieraad.
Ik heb een prachtige unieke armband ontvangen van Diamond Point. Ben er heel erg blij mee. Het enige min puntje is dat ik er 2 weken op het moeten wachten. Hij moest nog gemaakt worden in het Atelier van Diamond Point. Hij was echter het wachten waard. Josette
Fijn dat de armband naar wens is. Niet alle sieraden zijn op voorraad en moeten worden vervaardigd en wij proberen dit zo spoedig mogelijk te doen. Maar zoals u heeft ervaren is dat zeker het wachten waard.
We hebben een witgouden ring met briljanten in augustus vorig jaar gekocht. Dit jaar breekt de ring (nog geen jaar oud). De klantenservice beoordeelt dat de ring niet onder de garantie valt en wil hem wel voor ons maken voor 50 euro. De ring bleek vervormd en dat zou dan niet onder de garantie vallen. Wat een ongelooflijk slechte kwaliteit en nog meer waardeloze service. NOOIT KOPEN BIJ DIAMONDPOINT
Wij vinden het heel vervelend dat u ontevreden bent. In mailverkeer, dmv foto’s, is aangetoond dat het model van de ring anders is dan in eerste instantie aan u geleverd. De schade die is ontstaan valt niet onder garantie.
Ik wil mijn product retouren vanuit België, daarvoor wordt er gezegd dat ik binnen de 14 dagen de klantendienst moet contacteren. Dit deed ik meteen. Na een week heb ik nog steeds geen antwoord. Dit is niet de dienst die mij beloofd werd. Ik hoop alsnog snel antwoord te krijgen...
in een persoonlijke mail is er contact met u opgenomen. Eerdere mails hebben wij nooit ontvangen vandaar dat u niets van ons heeft gehoord.
Na een vraag van mij hebben ze vlot geantwoord dat er later extra letters kunnen toegevoegd worden aan dezelfde ketting.
Dank voor de review Kristof! Veel plezier met uw Alphabeth collier toegewenst.
Vraag: Doen jullie ook dit jaar weer een kortingsactie in november? Elke 2 jaar vergroot ik dan de groeidiamant van mijn vrouw der ring. In de Bijenkorf Amsterdam bij Diamond Point.
Dank voor de review Roland. Leuk! We zullen u een persoonlijke email sturen.
snel antwoord op mijn mail: snelle levering en retour service.
Dank voor deze review Maria. Fijne dag toegewenst!
goede service door alsnog een online uitverkocht product te kunnnen bestellen via de klantenservice
Dank voor de review Nadia! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Mooie armband snelle reacties via mail goede service
Dank voor de review Tamara! Veel plezier met uw armband toegewenst.
Keurig geleverd
Dank voor uw email en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
De bestelling en verzending liepen zoals beloofd! De producten zijn erg divers en van hoog kwaliteit
Wat fijn dat de sieraden naar wens zijn. Heel veel draagplezier ermee gewenst.
Keurig te woord gestaan nadat ik n9g een vraag had, snelle levering. En heel blij met mijn prachtige parel armband.
Wat fijn dat wij u advies hebben kunnen geven. Heel veel draagplezier met de parelarmband gewenst.
Mooi verzorgd, leuk en goed ingepakt!
Bedankt dat u tevreden bent met onze service en levering.
Geweldig, jullie hebben mij fantastisch geholpen !
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service.
Ik ben een grote fan van geborsteld metaal, dus dit stuk is perfect voor mij. Later wil ik andere sieraden uit deze collectie kopen.
Wat mooi dat wij sieraden verkopen die aan uw verwachting voldoen en leuk dat u meer sieraden bij ons wilt kopen.
Ja super, ben in de winkel geweest om de armband te passen. Ben geadviseerd door Chakira, vriendelijke medewerkster!
Fijn dat u goed bent geholpen in onze shop.
Snelle levering en absoluut geweldige service
Wat fijn dat u tevreden bent met onze service en levering. Bedankt voor de mooie review.
Snelle verzending en uitstekende after sales.
Dank voor de review. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
top, goede webshop, kan geen negatief punt noemen
Fijn om te horen. Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Zeer snelle levering. Mooie ring. Perfect.
Leuk! Dank voor de review en veel plezier met uw ring toegewenst.