Via de chat ben ik snel, professioneel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Bestelling verliep vlot en is prachtig ingepakt en super snel verstuurd.
Beste Roy, fijn om dit te vernemen. Veel plezier met uw aankoop!
de bestelling via Diamond Point is netjes binnen de beloofde tijdmijn bezorgd en het is echt heel mooi!
Beste Trudy, fijn dat het sieraad in smaak is gevallen. Veel plezier gewenst met uw aankoop
Netjes en keurig afgeleverd
Bedankt voor uw review. Een hele fijne dag gewenst
Goede service, netjes te woord gestaan aan de telefoon. Bestellen en levering waren goed
Bedankt voor uw review beste Anwar. Een hele fijne dag gewenst
Twee paar oorbellen uit de collectie Queen Bee besteld. Voor de aanschaf had ik wat vragen. Deze kunnen tijdens openingstijden van Diamond Point via de chat worden gesteld. Buiten openingstijden kan gemaild worden met de vragen. Bij de chat komt er nagenoeg meteen antwoord, afhankelijk van het aantal wachtenden in de rij. Per e-mail komt er de eerstvolgende dag antwoord. Snelle reacties dus van de klantenservice, hele vriendelijke medewerkers, accurare antwoorden ook. Bestelprocedure is makkelijk en daarna wordt de klant goed op de hoogte gehouden hoe het verzendproces verloopt. Snelle levering, de sieraden waren mooi verpakt. Ik ben erg tevreden over de bejegening en de service. Met mijn aankoop ben ik erg blij, de oorsieraden voldoen geheel!
Beste Petra, heel erg bedankt voor uw uitgebreide review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat onze service u zo goed is bevallen. Wij wensen u heel erg veel plezier met uw aankoop en een hele prettige dag gewenst.
Ondanks de ringsizer vooraf te hebben besteld, tóch een halve maat groter besteld nadat ik mijn bestelling binnen had. Maar verder erg tevreden. Snelle levering.
Beste Maxime, fijn om uw ervaring te lezen! Hartelijk bedankt voor de review. Wij wensen u nog een hele fijne dag en hopelijk tot gauw!
Binnen een dag in huis. Super mooi verpakt. Mooi certificaat. Helemaal top.
Bedankt voor uw review Gwen! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
Account snel aangemaakt. Snelle reactie van de medewerkers op mijn vraag. Verder ook een snelle bezorging en de geleverde zaak was naar behoren. Er was nog een probleempje met een kortingscode dat meteen werd opgelost en werd verwerkt. Daarom dus een uitstekende service gekregen.
Beste Özgür, dat maakt ons blij! Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Geniet van uw dag!
Eerst via de chat contact gehad. De reacties van de chat medewerksters waren snel, vriendelijk en duidelijk. Daarna bestelling geplaatst. Levering was snel en netjes. Dus erg tevreden!
Beste Michel, hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u een hele prettige dag.
De ring kwam mooier over op het plaatje. Ook de kleur van de blauwe stenen is in het echt veel donkerder dan op de impressie. Het ringetje is echt smal.
Beste Kim, Wat jammer om te horen dat de ring niet voldeed aan de verwachtingen die u had. Het is inderdaad zo dat de kleur blauw van de saffier kan verschillen. Mocht u willen kunt u de ring retour sturen en kunnen wij voor u kijken of we lichtere stenen hebben. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.
Heb mijn ring laten groeien en DP was canaf het eerste moment zeer behulpzaam en proffesioneel. Was even bang om hem op te sturen maar ook dat was top geregeld. Al met al een hele goede ervaring en ben erg blij met mijn nieuwe ring!!
Beste Annemieke, wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze service u zo goed bevalt! Fijn dat we u als vaste trouwe klant hebben. Hartelijk bedankt voor uw review en wij wensen u heel veel draagplezier met uw nieuwe ring!
Je weet precies waar je aan toe bent, snelle levering, verzekerd:geeft veilig gevoel product: naar verwachting
Hartelijk bedankt voor uw review Jan! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u een hele fijne dag!
Ik heb nu 2 keer een ring besteld en is zo goeie kwaliteit. De levering is ook uitstekend! :)
Beste Danilio, dat is een groot compliment en fijn om te horen dat onze producten u bevallen! Hartelijk bedankt voor uw review en wij wensen u een hele fijne dag.
Altijd bereid toelichting en adviezen te geven
Wauw een 10! Hartelijk bedankt voor uw review! Altijd fijn om dit te lezen. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als zeer prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Op korte tijd 2 mooie ringen besteld en gekregen volgens planning. Ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten!!
Beste Britt, wat leuk!! Heel veel plezier met het dragen van de ringen!
Makkelijk bestellen, snelle levering, mooi product. Voorbeeldfoto's van mensen die het product in real life dragen is heel prettig om het sieraad in verhouding te zien (echt fijntjes, of toch wat grover gemaakt), ik zou het fijn vinden als dat op meer productpagina's zou worden toegevoegd. Die digitale foto's waar de ring op een hand is gefotoshopt zeggen mij niet zo veel.
Beste Sietske, bedankt voor uw review en de feedback. Een hele fijne dag gewenst.
Het bestelde product werd zeer snel geleverd in een mooie verpakking. Een kostenloze en moeiteloze retourprocedure (die ik niet nodig had), maar die vertrouwen geeft bij het online bestellen. Wat mij het meest trof, was hoezeer het geleverde juweel leek op de afbeelding. Geen verrassingen dus!
Beste Els, fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Heel erg bedankt voor uw review en een fijne dag gewenst!
Punctuele afhandeling van de orders
Hartelijk bedankt voor uw review.
Alles is hoed verlopen. Zelfs mooi ingepakt
Hartelijk bedankt voor uw review.
Perfecte ervaring via de webshop. Ik kreeg de aankoop netjes de volgende dag bezorgd in een luxe cadeau verpakking en heb mijn partner enorm verast.
Beste Johnny, wat fijn om dit te lezen. Wij wensen uw partner enorm veel plezier bij het dragen van het sieraad. Een hele fijne dag gewenst.
ik belde onlangs met telefoonnummer van Diamondpoint in Amstelveen, kreeg een zeer onaardige medewerkster aan de lijn, absoluut niet behulpzaam en gaf zo goed als geen informatie. Dit is mij zeer slecht bevallen, ga zo liever naar een andere juwelier....
Beste Kris, fijn om uw goede ervaring met Diamond Point te lezen! Geniet van uw aankopen. Wij wensen u een hele fijne dag.
klantvriendelijk
Beste Adem, wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze service u zo goed bevalt! Hartelijk bedankt voor uw review. Wij wensen u een hele prettige dag.
Al een paar ervaringen gehad, steeds snelle en correcte afhandeling, top!!
Beste Yvonne, dat is een groot compliment! Bedankt voor de review en geniet van uw aankopen.
Everything was as advertised.
Dear Aleksandar, thankyou for your review! We are pleased to hear that you are satisfied with our service. Have a nice day!