Klantvriendelijk

Via de chat ben ik snel, professioneel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Bestelling verliep vlot en is prachtig ingepakt en super snel verstuurd.

SUPERMOOI hangertje

de bestelling via Diamond Point is netjes binnen de beloofde tijdmijn bezorgd en het is echt heel mooi!

Netjes afgeleverd

Netjes en keurig afgeleverd

Goede service, netjes te woord gestaan aan de telefoon. Bestellen en levering waren goed

Briljant!

Twee paar oorbellen uit de collectie Queen Bee besteld. Voor de aanschaf had ik wat vragen. Deze kunnen tijdens openingstijden van Diamond Point via de chat worden gesteld. Buiten openingstijden kan gemaild worden met de vragen. Bij de chat komt er nagenoeg meteen antwoord, afhankelijk van het aantal wachtenden in de rij. Per e-mail komt er de eerstvolgende dag antwoord. Snelle reacties dus van de klantenservice, hele vriendelijke medewerkers, accurare antwoorden ook. Bestelprocedure is makkelijk en daarna wordt de klant goed op de hoogte gehouden hoe het verzendproces verloopt. Snelle levering, de sieraden waren mooi verpakt. Ik ben erg tevreden over de bejegening en de service. Met mijn aankoop ben ik erg blij, de oorsieraden voldoen geheel!

Goed!

Ondanks de ringsizer vooraf te hebben besteld, tóch een halve maat groter besteld nadat ik mijn bestelling binnen had. Maar verder erg tevreden. Snelle levering.

Snelle service mooie ring!

Binnen een dag in huis. Super mooi verpakt. Mooi certificaat. Helemaal top.

1 keer besteld, zou bij soortgelijke aankopen weer Diamond Point kiezen.

Account snel aangemaakt. Snelle reactie van de medewerkers op mijn vraag. Verder ook een snelle bezorging en de geleverde zaak was naar behoren. Er was nog een probleempje met een kortingscode dat meteen werd opgelost en werd verwerkt. Daarom dus een uitstekende service gekregen.

Eerst via de chat contact gehad. De reacties van de chat medewerksters waren snel, vriendelijk en duidelijk. Daarna bestelling geplaatst. Levering was snel en netjes. Dus erg tevreden!

Ring lijkt groter op impressie

De ring kwam mooier over op het plaatje. Ook de kleur van de blauwe stenen is in het echt veel donkerder dan op de impressie. Het ringetje is echt smal.

Heb mijn ring laten groeien en DP was canaf het eerste moment zeer behulpzaam en proffesioneel. Was even bang om hem op te sturen maar ook dat was top geregeld. Al met al een hele goede ervaring en ben erg blij met mijn nieuwe ring!!

Efficient

Je weet precies waar je aan toe bent, snelle levering, verzekerd:geeft veilig gevoel product: naar verwachting

Echt perfect!

Ik heb nu 2 keer een ring besteld en is zo goeie kwaliteit. De levering is ook uitstekend! :)

Kan niet beter

Altijd bereid toelichting en adviezen te geven

Op korte tijd 2 mooie ringen besteld en gekregen volgens planning. Ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten!!

Makkelijk bestellen, snelle levering, mooi product. Voorbeeldfoto's van mensen die het product in real life dragen is heel prettig om het sieraad in verhouding te zien (echt fijntjes, of toch wat grover gemaakt), ik zou het fijn vinden als dat op meer productpagina's zou worden toegevoegd. Die digitale foto's waar de ring op een hand is gefotoshopt zeggen mij niet zo veel.

What you see is what you get.

Het bestelde product werd zeer snel geleverd in een mooie verpakking. Een kostenloze en moeiteloze retourprocedure (die ik niet nodig had), maar die vertrouwen geeft bij het online bestellen. Wat mij het meest trof, was hoezeer het geleverde juweel leek op de afbeelding. Geen verrassingen dus!

Punctuele afhandeling van de orders

Alles is hoed verlopen. Zelfs mooi ingepakt

Uitstekende service zowel in persoon als online

Perfecte ervaring via de webshop. Ik kreeg de aankoop netjes de volgende dag bezorgd in een luxe cadeau verpakking en heb mijn partner enorm verast.

was altijd goed maar laatste keer zeker niet

ik belde onlangs met telefoonnummer van Diamondpoint in Amstelveen, kreeg een zeer onaardige medewerkster aan de lijn, absoluut niet behulpzaam en gaf zo goed als geen informatie. Dit is mij zeer slecht bevallen, ga zo liever naar een andere juwelier....

Vlotte bestelling en snel geleverd en mooi verpakt

klantvriendelijk

Super snelle levering!!

Al een paar ervaringen gehad, steeds snelle en correcte afhandeling, top!!

Fast service

Everything was as advertised.