Snelle levering, keurig verpakt
Beste Marijke, fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Een hele prettige dag gewenst.
Mijn bestelling was correct afgehandeld en de ketting was heel mooi ingepakt. De ontvanger was zeer blij met het cadeau.
Beste Diana, hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te vernemen dat het cadeau in smaak is gevallen.
Hartelijk bedankt voor uw review!
Artikel snel geleverd.
Dat is altijd fijn wanneer producten snel worden geleverd! Bedankt voor uw review beste Willem.
Mijn bestelling was er heel vlug
Beste Roos, fijn dat uw product snel is geleverd. Hartelijk bedankt voor uw review.
Snelle service en gratis bezorgd voor een kleine aankoop. "Gewoon" goed!!
Beste Bea, altijd fijn de gratis bezorging. Daar genieten wij ook van! Hartelijk bedankt voor uw review en een hele fijne dag gewenst.
Ik ben zeer tevreden met mijn sieraden
Beste Hanh, dat maakt ons blij! Geniet van uw dag en hopelijk tot gauw!
Geen verdere toelichting
Bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren.
Mooi bezorgd leuk verpakt
Beste Yvonne, fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u een fijne dag and stay safe!
Goed om te horen! Dat maakt ons blij! Bedankt voor uw review Pascale!
mijn bestelling kwam snel . Bij het passen brak steeltje van oorbel onmiddellijk af. Inmiddels teruggestuurd. Graag geld terug aub
Beste Freddy, dat is vervelend inderdaad. Bent u inmiddels al geholpen?
Mooie sierraden. De levering is net zo mooi verpakt als in de winkel. Netjes met certificaat en onderhoudsinstructie.
Bedankt voor uw review Linda! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
Ik zou teruggebeld worden nadat mijn vraag na lamg chatten nog steeds niet beantwoord was en dat is nog steeds niet gebeurd.
Beste Odette, dat is vervelend! Bent u inmiddels geholpen? Zo niet, dan zou ik u graag verder willen helpen met de vraag die u heeft of het zo snel mogelijk door sturen naar desbetreffende afdeling. Wij vernemen graag van u.
Hele snelle levering ! Super mooi verpakt en alles zat er netjes bij wat was aan gegeven !
Fijn om dit te lezen beste Soumia. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop!
Al meerdere juwelen aangekocht zowel online als terplaatse in de winkel in Eindhoven. Ben steeds zeer tevreden! Ook heb ik de juwelen laten testen of ze inderdaad wel het juiste karaat gehalte hebben en dit is zeer correct. Ik blijf vaste klant van Diamond Point. Ook zeer snelle levering!! Top!!
Beste Bieke, wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze service u zo goed bevalt! Fijn dat we u als vaste trouwe klant hebben. Hopelijk mogen we u gauw ook weer verwelkomen in de winkel. Tot dan kunt u inderdaad genieten van onze online service. Een hele fijne dag gewenst!
De website van Diamond Point werkt goed en is duidelijk. Hoewel ik sieraden normaal gezien nooit online zou kopen, is mijn ervaring erg goed. De bestelde ring is exact wat ik verwacht had en is snel en veilig naar mijn huis verzonden. Hoewel de website 1-2 weken vermelde, heb ik de ring binnen 1 week mooi verpakt in huis. Heel blij mee!!
Beste Luc, fijn om te lezen dat onze service u zo goed is bevallen en bedankt voor uw review!
Snelle levering, mooi verpakt.
Bedankt voor de review beste Lucia!
Makkelijk besteld, snel geleverd, prachtig sieraad.
Bedankt beste Jeffrey. Altijd fijn om te lezen dat de service goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
bedrijf houd je goed op de hoogte van de status van je bestelling, pakje kwam in een mooi wit cadeaupapiertje met een roze strik er om. Mijn pakketje was de volgende dag in huis, perfect!
Fijn om dit te lezen! Geniet van uw aankoop.
De afbeeldingen geven een goed beeld van het product. Makkelijk te bestellen en een snelle levering.
Altijd fijn om dit te lezen beste Siddra. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Ik heb in de sale een hele mooie ring gekocht. Ik ben er heel blij mee. En de prijs was erg aantrekkelijk.
Beste Nora, een mooie ring en ook nog eens in de sale is altijd geweldig! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop!
Super snelle levering en goed geholpen!
Beste Sandra. Een 10! Dat maakt ons dag goed! Bedankt voor de review!
Diamond Point is uitermate correct! De sieraden vallen nooit tegen!
Beste Alice. Dat is een groot compliment en fijn om te horen dat onze producten u bevallen! Bedankt voor de review en geniet van uw aankopen.
ik ben goed geholpen door de medewerkers van de helpdesk, uiterst tevreden
Altijd goed om te horen beste Annet. Bedankt! Een hele prettige dag gewenst.
Prachtig ring en was heel snel geleverd.
Fantastisch om te lezen beste Adrienn! Geniet van uw dag.