Een prachtige ring online gekocht en ze heeft ja gezegd! De ring is alleen wat te groot maar een mevrouw van de klantenservice gaf aan dat we deze kunnen laten verkleinen in de winkel indien die weer open mag.
Als eerst willen wij u feliciteren met uw verloving! Wat een geweldig nieuws en wij zijn enorm blij dat Diamond Point hier een steent(je) aan heeft bijgedragen ;). Wij wensen jullie heel veel geluk samen en hopelijk mogen we u snel weer ontvangen in de winkel. Een hele fijne dag gewenst samen.
Er is geen Post.nl langs geweest en krijg spontaan een Email dat ik niet thuis was, bijzonder slecht !!! Oplichting !!!
Binnen 1 dag was t sieraad in huis! Goede communicatie, nette service en werkelijk de ketting was boven verwachting mooi
Beste Stefanie, een 10! Dat maakt onze dag goed! Bedankt voor de review! Een hele fijne dag gewenst. Verder wensen wij u veel draagplezier met uw Diamond Point sieraad.
Cadeau was magnifiek ingepakt. Geven en ontvangen was een feestelijke en luxe beleving. Een tevreden klant. Minpunt: Echter de bezorger controleerde geen identiteitsbewijs bij levering.
Bedankt voor uw review Angeline! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Wat betreft het controleren van het identiteitsbewijs zullen wij uw feedback meenemen. Geniet van uw aankoop en wij wensen u een hele prettige dag.
Netjes en op tijd afgeleverd.
Bedankt beste Sila! Altijd fijn om te lezen dat de service goed is bevallen! Geniet van uw aankoop. Wij wensen u een hele fijne dag.
De website is duidelijk. De levering is supersnel en het product was netjes verpakt. Perfect dus.
Beste Diana, wauw een 10! Dat maakt onze dag goed! Bedankt voor de review! Wij wensen u een hele fijne dag.
Goede ervaring! Je wordt goed geholpen.
Beste Mahaleet, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Een hele prettige dag gewenst.
Hele snelle service, van oudsher bekend van Bijenkorf, dat is in collectie ook terug te zien, mede daardoor ook betrouwbaar adres voor mij. Prettig overleg gehad met twee medewerkers.
Wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze service u zo goed bevalt! Fijn dat we u als klant hebben. Hopelijk mogen we u gauw ook weer verwelkomen in de winkel. Bedankt voor uw review en wij wensen u een hele fijne dag.
Ik kan mijn ervaren niet delen want ik heb nog niets ontvangen
Heel fijn geholpen. Wilde graag foto van hanger om hals, stond niet op de site, om beter te kunnen zien hoe groot hij was. En daar is gehoor aan gegeven door Miriam. Intussen heb k hem ontvangen en hij is mooi!
Altijd fijn om dit te lezen beste Ineke! Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst! Veel draagplezier met uw Diamond Point sieraden toegewenst.
Geelgouden oorhangers met citrien uit de serie Little Drops. Prachtig afgewerkt, hoge kwaliteit. Schattig ingepakt en geseald in het doosje opgestuurd zodat er niets mee kan gebeuren.
Wauw een 10! Beste Hilde, dat is een groot compliment en fijn om te horen dat onze producten u bevallen! Bedankt voor de review en geniet van uw aankopen.
Snelle reacties, ring op verzoek teruggestuurd zodat geen kleurverschil is. Duidelijke communicatie
Beste Jolanda, een 10, dat maakt ons blij! Bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Geniet van uw dag en wij wensen u veel draagplezier met uw Diamond Point sieraden!
Doordat het versturen per briefpost gaat. Niet op tijd binnen. 17e verstuurd = nu nog niet binnen
De maat was niet leverbaar. Zou op maat gemaakt worden en pas mid januari geleverd kunnen worden. Eind december al binnen en goede service van de dame van de klantenservice.
Wauw een 10! Altijd fijn om dit te lezen beste Tiyam. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Assortiment is goed. Echter geven ze levertijden aan die ze niet nakomen!
Jammer Jelle, dat u niet tevreden bent. In een persoonlijke mail heb ik een uitleg gedaan.
Mijn ervaring met Diamond Point is geheel digitaal geweest. Via de website heb ik een aansluitring gekocht bezet met diamantjes. De levering zou minimaal 6 weken duren. Gedurende deze 6 weken ben ik af en toe op de hoogte gebracht van het vervaardigingsproces en de status ervan. Dat vond ik erg fijn (en attent). De levering heeft uiteindelijk minder weken gekost, dus ik had mijn ring eerder dan verwacht. Service helemaal top, levering top, communicatie over status van de levering top en het product is echt helemaal geweldig! Maar ja.. diamonds are a girls best friend..
Bedankt voor uw review Wendy. Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Wij wensen u een hele fijne dag en geniet van uw aankoop!
De internetsite werkte niet direct was overbelast. s Nachts 0.500 werkte de site wel.
Beste Antoon, fijn om uw ervaring te lezen! Bedankt voor de review.
Ben goed geholpen werd ook goed op de hoogte gehouden van me bestelling
Bedankt voor uw review Raiesha! Fijn om dit te lezen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop!
Klasse, hulpvaardig en vriendelijk.
Wauw een 10! Altijd fijn om dit te lezen beste Betty. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Professionele behandeling met certificaat en mooie verpakking.
Altijd goed om te horen beste dat u onze service waardeert, bedankt! Een hele prettige dag gewenst.
Beste Kafa, fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Bedankt voor uw review! Een hele prettige dag gewenst.
Super snelle levering, zelfs met de COVID en kerst drukte!
Beste Anouschka, een 10! Dat maakt onze dag goed! Fijn om te zien dat onze service zo goed is bevallen. Bedankt voor de review!
Ring met schakel element voor edelstenen bleek niet te functioneren Retour genomen en aanzienlijk bedrag .....geld terug laten storten. Andere ring besteld , binnen 48 uur in huis , op Kerstavond gegeven
Altijd fijn om dit te lezen beste Cora! Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Retour gezonden, niks gehoord
Snelle levering van artikel dat op vooorraad was. Fijne klantenservice. Deze is goed bereikbaar.
Bedankt voor uw review Trees! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Geniet van uw aankoop en wij wensen u een hele prettige dag.