Niks op aan te merken
Bedankt voor uw review beste Isis. Altijd fijn om te lezen dat de service goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
Zelfs in de drukke kersttijd vlot behandeld en snel geleverd. Informatie goed en professioneel.
Bedankt voor uw review Harry! Altijd goed om te horen dat onze service goed bevalt! Een hele prettige dag gewenst.
Beste Ruth, fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Bedankt voor uw review! Een hele prettige dag gewenst.
Diamond Point heeft prachtige sieraden, ben zeer tevreden, heb verschillende filialen bezocht en altijd prettig ervaren.
Beste Fauzia, wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze service u zo goed bevalt! Fijn dat we u als vaste trouwe klant hebben. Hopelijk mogen we u gauw ook weer verwelkomen in de winkel. Een hele fijne dag gewenst!
Binnen een dag bezorgd, goed en stevig verpakt en anoniem. :)
Bedankt voor uw review Emma! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u een hele fijne dag.
Zocht nog een armband voor de vrouw. Deze was op voorraad. Besteld en van begin tot eind overal netjes van op de hoogte gehouden. Netjes binnen de 2 dagen afgeleverd.
Bedankt vuur uw review Wilco! Wij zijn blij om the horen dat u onze service waardeert. Wij wensen u een hele prettige dag.
Zeer goede service in de winkel en bij telefonisch kontakt Ik ben tevreden over de sieraden en er word ook zeker goed meegedacht om een juiste keuze te maken . Ook afspraken over levertijd zijn duidelijk en kloppen ook goed
Altijd fijn om dit te lezen beste Mirjam. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Uitstekende service, gepaard met kwalitatief formidabele producten.
Beste Mitchel, wauw een 10! Dat maakt onze dag goed! Fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Bedankt voor de review!
Goede informatie, snel verzonden en de ring was mooi verpakt. Kleur van de citrien was wel wat donkerder dan verwacht.
Beste Bernadine, fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u een fijne dag and stay safe!
De producten zijn heel mooi, een lust voor het oog. Bestelproces verloopt snel en de levering was zelfs in deze drukke tijd, uitstekend qua planning. Diamondpoint delivered what it promised!
Beste Priscilla, wat een mooi compliment! Fijn om te horen dat onze producten u bevallen! Bedankt voor de review en geniet van uw aankopen.
Ring besteld, Door de lockdown kon ik niet naar de winkel en helaas ook niet ophalen. Na contact gehad te hebben hebben ze er voor gezorgd dat ik de ring wel kon ophalen. Super hoe het geregeld was.
Beste Marius bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Wij doen graag onze uiterste best voor onze klanten. Een hele prettige dag gewenst.
Zelden een klantenservice meegemaakt die zo snel en attent is.
Beste Jeroen, dat is een groot compliment en fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor de review en geniet van uw aankopen.
Had een ring besteld en is zeer netjes verpakt binnen gekomen. Ook nog net optijd voor de kerst echt super!
Wauw een 10! Bedankt voor uw review Kevin! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Een hele prettige dag gewenst.
Na een mindere ervaring, besteld product zou binnen 3-5 dagen bezorgd worden maar dat bleek uiteindelijk 6-8 weken te zijn zonder daar bericht van te krijgen, is het gelukt om binnen 1 dag een alternatief toegestuurd te krijgen.
Bedankt voor uw review beste Peter! Altijd fijn om te lezen dat de service goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
Stuurde een e-mail werd snel op gereageerd.
Bedankt voor uw review Cornellis! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u een hele fijne dag.
Beste Jac, fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Een hele prettige dag gewenst.
Goede service van personeel in de winkel en aan de telefoon. Mooie sieraden van goede kwaliteit.
Beste René, dat is een groot compliment en fijn om te horen dat onze producten u bevallen! Bedankt voor de review en geniet van uw aankopen.
Op tijd geleverd, oorbellen precies als op de foto
Bedankt voor uw review Jacqueline! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop.
Zeer snelle levering ondanks de feestdagen
Erg fijn om uw ervaring te lezen! Bedankt voor de review.
Met het sluiten van de Bijenkorf was alleen mogelijk om via het internet een aankoop te doen. Mijn cadeaukaart moest hiervoor worden omgezet in een digitale tegoedbon. Dit omzetten was binnen een dag “gepiept” waardoor ik de aankoop met verrekening van het tegoed nog voor de kerst heb kunnen doen. Ondanks de drukte bij postnl heb ik het sierraad nog voor de kerst ontvangen! Chapeau!
Bedankt voor uw review! Altijd fijn om te lezen dat de service goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
neem aan dat jullie deze mail sturen omdat ik ook van postnl een mail heb gehad dat het bezorgt is. Nu lijkt het net of Post nl binnen de afgesproken tijd heeft geleverd Maar ik heb nog niks ontvangen en wacht nog steeds op mijn pakketje
Erg goeie ervaring. Pakketje netjes op tijd geleverd zoal was aangegeven. Super blij mee!!
Bedankt Liejan dat u onze service waardeert! Veel draagplezier met het sieraad gewenst. Wij wensen u een hele prettige dag.
Super dat je gewoon een meetlint voor je ringmaat kan ontvangen! Nu weten we zeker het gaat passen en hebben we geen gedoe met retourneren
Bedankt voor uw review Roos! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Geniet van uw aankoop.
gewoon goed
Bedankt beste Theo. Altijd fijn om te lezen dat de service goed is bevallen! Wij wensen u een hele fijne dag!
Beste Marie, een 10! Dat maakt onze dag goed! Bedankt voor de review!