Prima advies gehad
Beste Henk, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Een hele prettige dag gewenst.
alles was snel te vinden en netjes overzichtelijk
Beste Lea, fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u een fijne dag and stay safe!
Mijn bestelling werd mooi afgehandeld. Zeer professioneel en ontzettend vriendelijke klanten service. De juwelen zullen op maat gemaakt worden. Leuke attentie voor onder de kerstboom met persoonlijke brief. Formidabel idee Saskia. Dankjewel. Super tevreden!
Wauw een 10! Bedankt voor uw review Anne! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! Geniet van uw aankoop.
Prachtige sieraden van mooie kwaliteit. Binnen 1 dag bezorgd. In een nette en mooie verpakking.
Beste Anneke, goed om te horen! Dat maakt ons blij! Bedankt voor uw review en geniet van uw aankoop.
Twee keer bestelling gedaan! Prima en snel in huis!
Wauw een 10! Beste Annemiek, wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze service u zo goed bevalt! Wij zijn erg blij met u als klant. Wij wensen u een fijne dag!
Perfect en snel geleverd .
Beste Peter, een 10! Dat maakt onze dag goed! Bedankt voor de review en wij wensen u een hele fijne dag.
Gemakkelijk*****************************************************************************************************************************************************
Fijn om uw ervaring te lezen! Bedankt voor de review!
Makkelijk en betrouwbaar in deze tijd. Als het om sieraden online bestellen gaat.
Bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u een hele fijne dag.
Snelle service bestelling snel in huis
Prima, volgens belofte en dus verwachting
Wilde graag weten of mijn bestelling nog voor de kerst leverbaar was omdat er een langere levertijd op zat. Kreeg snel een reactie met een positief antwoord dat de bestelling nog voor de kerst geleverd zou worden.
Al de cadeautjes waren op tijd binnen voor kerst en ben er zeker van dat iedereen zijn cadeau mooi gaat vinden.
Mooie diamanten! Alleen beetje raar dat zulke dure oorbellen in een open brievebus worden gestopt, zonder legitimatie en zonder handtekening. Terwijl op de mail staat dat ik me moet legitimeren.
Mijn ring is echt mooie Dankjewel
Na eerder een leuke aankoop gedaan te hebben, heb ik afgelopen week weer eens een online bestelling opgehaald. Er werd helaas bij rondkijken zeer beperkte informatie gegeven over sieraden in de winkel en verkeerde informatie over het retourbeleid. Verder werd ik nog net niet afgesnauwd. Dergelijk gedrag past niet zo een soort winkel.
Korte levertijd, heel netjes verpakt maar wel duur...
Beste Frans, fijn om uw ervaring te lezen! Bedankt voor de review. Wij wensen u een prettige dag.
Plezierig
Wauw een 10! Bedankt voor uw review Maryam! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren.
Zeer tevreden met mijn bestelling, de afhandeling en bezorging. Het betaalsysteem middels Afterpay werkt alleen 9 van de 10 keer niet, jammer.
Beste mevrouw Cuijk, bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service goed is bevallen! Geniet van uw aankoop. Verder zullen wij uw feedback meenemen. Wij wensen u een hele fijne dag!
Zeer goed! Mooi product
Beste Peter, dat maakt ons erg blij! Geniet van uw dag en hopelijk tot gauw!
Goed advies tijdens het oriënteren in de winkel in Rotterdam en goed geholpen bij het ophalen. Bijzonder weinig informatie in afwachting van de bezorging van de bestelling. Zelf moeten navragen om erachter te komen dat de levertijd twee keer langer was dan aangegeven, en geen tussentijdse status updates.
Bedankt dat u onze service waardeert. Veel draagplezier met het sieraad gewenst. Wij vinden het vervelend om te horen dat u weinig informatie heeft ontvangen betreffende de bezorging. Wij zullen uw feedback meenemen en hopen u in de toekomst nog beter van dienst te zijn! Wij wensen u een hele fijne dag.
zie boven
Beste Inge, een 10! Dat maakt onze dag goed! Bedankt voor de review! Wij wensen u een hele fijne dag.
Goede service fantastisch mooi product. Mijn vrouw is er ontzettend blij mee.
Wauw een 10! Wij zijn erg blij om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Dat is een groot compliment en fijn om te horen dat uw vrouw ontzettend blij is met haar prachtige Diamond Point sieraad. Geniet van uw dag en hopelijk tot gauw!
Ik vond de manier waarop het product binnen kwam echt een cadeautje. Helaas voldeed het product niet aan de verwachting en leek het veel kleiner dan op de foto
Voor de 21ste verjaardag een setje van oorbellen en een ketting besteld. Oorbellen waren netjes op tijd , met een heel lief persoonlijk bericht van Diamond Point erbij. Ketting is keurig nageleverd (wij hadden laat besteld en niet goed gekeken naar levertijd, Diamond Point kon daar niks aan doen).
Altijd fijn om dit te lezen beste Albert. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als zeer prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Prima geregeld Goed verpakt Snel geleverd
Bedankt voor uw review Rene! Fijn om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Wij wensen u een fijne dag!