Heb t nog niet open gemaakt. Is n cadeautje. Te mooi ingepakt om even stiekem te kijken. Snelle levering. Top

cadeau voor kerst gekocht, zou pas om 6-8 weken geleverd worden. Even opgebeld of het sneller kon. Maar helaas die maat moest nog gemaakt worden, mevrouw kwam zelf met een oplossing en was heel vriendelijk!

Heel mooie sieraden

Heel mooie sierdaden van een goede kwaliteit. Eenvoudig besteld en snel geleverd. De sieraden zien er precies zo uit, zoals op de foto’s.

Echt snel goeden kwaliteit

Armband op tijd geleverd, klantenservice top!

Het was een beetje spannend of het sinterklaas cadeau voor mijn vrouw op tijd binnen was. Op black-friday besteld maar het was erg druk bij de bezorgdiensten (hier kan DP uiteraard niets aan doen). Na een mailtje vrijwel direct te woord gestaan door een vriendelijke mevrouw, gerust gesteld, en alles is goed gekomen. Met een mooie BF korting van 20%. Niet geheel onbelangrijk, de armband viel erg in de smaak! Top geregeld!

Snelle levering. Mooi verpakt. Top product!

Fijn!

Fijn, dat het allemaal duidelijk staat beschreven! De service is zeer goed, vragen worden snel beantwoord. Als het sieraad binnenkomt, zo mooi verpakt en je voelt je speciaal..! Ik vind het heel fijn, dat ik via deze weg, mijn sieraden kan bestellen en goed advies kan krijgen.

Niets ontvangen

Bestelling niet geleverd

Heel mooi verfijnd

Hele mooie ketting. Goede service.

Super service

Meteen antwoord op mijn mail en geheel naar tevredenheid opgelost

Ik ben heel goed geholpen

Ik had een te kleine ring besteld en werd aan de telefoon heel vriendelijk en servicegericht geholpen. In wordt tot op heden via de mail goed op de hoogte gehouden van het omruil proces. Heel fijn.!!

Levering niet helemaal naar verwachting

Ik had twee ringen besteld en kreeg van de witgouden ring bericht dat die gemaakt moet worden. De geelgouden ring had een levertijd van 3 tot 5 dagen en werd niet gezorgd. Ik heb toen contact opgenomen met uw klantenservice en toen werd mij verteld dat de geelgouden ring gereserveerd stond en geleverd zou worden begin januari tegelijk met de witgouden ring. Dat vond ik eigenlijk wel prettig omdat de ringen voor mij en mijn partner bedoeld zijn en wij beiden dat tegelijk de ring geleverd zouden krijgen. Ineens werd de geelgouden ring toch geleverd gisteren. Die overigens heel erg mooi is. Maar het managen van de leveringen van de twee ringen heeft Diamond niet gedaan in de zin van het goed managen van onze verwachtingen en het nakomen wat de medewerker uiteindelijk gezegd had. Onderstaande vraag aanbevelen? Ja qua ring die is erg mooi, nee qua levering want dat is niet gelopen als afgesproken. Groet Dominique en Astrid

Prima. Snelle reactie.

Hele mooie oorbellen en snel binnen

Heel blij met mijn aankoop en blij dat het ook snel binnen was. Het enige wat ik jammer vond is dat het een kerst cadeautje is en het vervolgens niet is ingepakt of in een doosje is gedaan. Dat vond ik jammer. Het is namelijk december, dus de kans was groot dat het een cadeau zou zijn. Verder onwijs tevreden!

Mooi ingepakt!

Leuk gedaan

Prima afwikkeling van de bestelling.

Misschien in het vervolg minder e-mails versturen. De verrassing was helaas, omdat niet voorkomen kon worden dat de te verrassen door de e-mails op Diamond Point werd geattendeerd. HELAAS.

Too service en kwaliteit

Goed ervaring.

Altijd goed ervaring met Diamond Point, verkopster bij het Bijenkorf Maastricht zijn altijd vriendelijk, de sieraden zijn mooie en van goed kwaliteit.

Professioneel

Mooi product en snelle levering.

zeer snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte levering

Steeds goede ervaringen met Diamond point. Zowel in de winkel, bestelling via de website maar ook telefonisch of per mail. Klantvriendelijk, behulpzaam.

Outstanding,

Prima klantservice. Na vergeten bonus korting bij bestellen direct een refund (volledig met ideal betaald) Chapeau Tamara!

Uitstekende service prachtige kwaliteit

Ik koop al jaren mijn sieraden bij Diamond Point. Voor mij is er geen andere als Diamond point. Zeer goede service. Vaak leuke acties.,

Pakketje is voor mijn deur achtergelaten in het portiek toen ik niet thuis was

Ik kreeg een dag na bestelling bericht dat PostNL de volgende dag mijn ring kwam bezorgen. Echter was ik niet aanwezig op die bezorg ochtend en probeerde ik de bezorgdatum te wijzigen. Echter na 3 pogingen kreeg ik maar geen bevestigingsmail van PostNL. Er werd aangegeven dat de ring bij bezorging afgetekend moest worden samen met mijn ID. Tot mijn grote verbazing trof ik mijn pakketje aan voor mijn huisdeur in het portiek (appartementen complex) op de oorspronkelijke bezorgdag dat ik had aangegeven dat ik niet thuis was. Niet een hele fijne manier van een pakketje ontvangen/tegenkomen voor zo’n prijzige bestelling. Laat me wel even benadrukken dat ik erg tevreden ben met mijn aankoop en Diamond Point zelf, alleen PostNL zou iets zorgvuldiger kunnen omgaan met de aflevering.

Heeeeeel goed

Goeie ervaring