Vriendelijk,tijd genomen, Super!

Goede aanbieding en service

Behulpzaam en snel

Mijn ervaring was prettig. Ik wilde lastminute eea wijzigen en dat ging moeiteloos.

Snelle, goede levering van mooie sieraden.

DP levert mooie sieraden die, zeker vanwege het inwisselen van de ING-rentepunten, niet te duur zijn.

Schandalig

Nu was ik al niet blij met de oplossing van een voucher t.w.v. de ring die van slechte kwaliteit was dat er geen draagplezier meer mee verbonden was. Maar ik kon niet anders dan ermee instemmen. Ik wou liever geen klant meer zijn en mijn aankoopbedrag terug. Dit heb ik hier al uitgebreid gecommuniceerd. Toch blijft recht hebben en krijgen soms niet hetzelfde. Ik had mij hierbij neergelegd en niet verwacht dat Diamond Point nog een keer zou laten zien wat ze van een klant vinden. Ik krijg dus de voucher toegestuurd en dat ook netjes aangekondigt per mail. Alleen om dan een week later van post.nl een brief te krijgen om de portokosten te betalen!!!! Diamond Point laat zijn klanten zien dat ze gelijk hebben, als ze tot de conclusie komen, liever geen klant meer te willen zijn. Top gedaan, Diamond Point!

Meedenkend wat ze voor je kunnen doen.

Presentatie en specificatie maken keuze voor product via internet mogelijk

Voor de keuze van het gekochte product is optiek en detaillering wenselijk. Daaraan gekoppeld de telefonische info verkregen heeft geleid tot een weloverwogen keuze die bij ontvangst aan de verwachting voldeed.

Super lieve collega's die mij goed geholpen hebben.

Ik werd wederom goed geholpen door de medewerkers van Diamond point. Ik ben al jaren klant bij DP en ik word altijd goed en vriendelijk geholpen.

In een woord. Uitstekend !

Goede chat gehad, goed advies en correct geholpen met een keuze te maken

Super snel bezorgd en prachtige sieraden.

Mijn ring werd de volgende dag al bezorgd. Mooi ingepakt pakketje en een prachtig sieraad.

Mooie producten, zelfs rond Black Friday de volgende dag in huis en super mooi ingepakt/verpakt.

Het was een hele goede ervaring. Mooi verpakt en snelle bezorging.

Snel geleverd.

Snel geleverd. Bezorger had pakje voor de deur gezet en liep al naar zijn auto toen ik de deur open deed. Geen ID laten zien dus. Niet handig voor DP, ik kan nu namelijk makkelijk beweren het pakketje helemaal niet ontvangen te hebben. Maar goed, dat is dus de schuld van de bezorgdienst.

Perfecte service

Al eerder had ik iets besteld. Vanwege die ervaring, nu opnieuw fijne oorbellen ontvangen.

Snelle levering, top

Snelle levering, mooi verpakt, top

Altijd mooie sieraden

Sieraden komen altijd goed verpakt, en in een mooie cadeau verpakking aan. Zeker een aanrader

Snelle levering, prachtig ingepakt

Voor mijn dochters verjaardag heb ik online een ketting met het gouden hangertje Queen Bee besteld. Een dag later werd het pakje al geleverd. Het was werkelijk prachtig ingepakt. Mijn dochter is reuze blij met het kettinkje!

Very disappointed

Last week I was about to buy a ring Of 2588€ from your store but because of Corona, i could not find in the store a ring sizer. Therefore, I placed an order of the ring sizer and still after a week I did not receive it. I understand is better to keep distance and to change all the rules inside a store but I find it very disappointing that you can’t satisfy your clients.

Heel snel bezorgen. top!

ik ben heel tevreden met de berzorging. ik krijg mijn product heel snel in huis.

Begripvol en service gericht

Stonden meteen open om te voldoen aan de wensen en te zoeken naar een oplossing voor het probleem. Op meerdere fronten welwillend gereageerd.

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een cadeau voor mijn vrouw, via de chat zijn snel wat vragen die ik had beantwoord. Verzending ging ook goed en snel.

Helemaal blij mee

De ketting is super goed in de smaak gevallen en ziet er erg mooi uit. Leuk ingepakt en snel geleverd. Zijn erg tevreden met DP

Snel geleverd en heel professionele berichtgeving en verzending.

Goed!

Prima product; tijdig geleverd en van hoge kwaliteit! De bijgeleverde loep nooit gezien.

Eens moet de eerste keer zijn! :-)

Prachtige fijne ring met citrien en diamantjes. Superblij mee! Ook nog mooi verpakt en snel geleverd!