Heb aantal bestellingen wel ontvangen, maar ik wacht nu zolang op 1 bestelling. Ik heb wel een mail ontvangen dat het pas 3e week van december gaat komen. Erg jammer het is een kado die ik dus jammer genoeg niet op tijd kan geven.
Dank voor alle bestellingen Aarti! Over uw laatste bestelling hebben we contact met u opgenomen in een persoonlijke email.
Fijne service! Prachtige sieraden!
Leuk om te horen Carla! Dank voor de review.
Mooi sieraad. Binnen no time bezorgd.
Fijn om te horen. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.
Dank voor de review Pascale. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Prima service, ook telefonisch. Alleen jammer dat je op de website het artikel niet bij een model kon zien. Daarom was het fijn dat je met Afterpay kunt betalen.
Dank voor de review Susanne! We zijn er mee bezig om de sieraden op modellen te fotograferen. Hopelijk tot ziens.
Twee kettingen met aanhangers op de foto's waren erg mooi, echter in de werkelijkheid waren ze veel kleiner, kettingen ook zeer fragiel. Daarom terug moeten sturen,, te duur voor wat je krijgt, je zag ook bijna de briljantjes niet. Ik moet wel zeggen dat het zeer mooi verpakt wordt, ook het retourneren verliep zeer vlot en geld weer snel op mijn rekening.
Dank voor de review. Jammer dat het niet aan uw verwachting voldeed. Wel fijn dat het verder naar wens is gegaan.
Mijn eerste kennismaking met Diamond Point online was GEWELDIG mede door de hulpvaardig en vriendelijkheid van de dames Seema en Olivia!! Ik wilde graag een mooie Roségouden ketting van 37 cm lang. Seema adviseerde mij een Ankerketting van 42 cm en met een extra oogje van 37 cm te laten maken. De levering was zeer snel , ondanks Corona. Binnen 1 week was mijn ketting binnen. Zeer tevreden met mijn aankoop!!!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en naar wens bent geholpen door onze collega's. Veel draagplezier met uw ketting toegewenst Esther!
Gewoon PRIMA
Dank voor de review Renate!
Ring besteld en zou binnen 1 a 2 werkdagen worden geleverd. Echter klopte dit niet, want bij de 2e werkdag heb ik contact opgenomen met de klantenservice en die gaven aan dat deze pas over 2 dagen verzonden gaat worden. De klantenservice heeft het opgepakt en diezelfde is een medewerker naar mijn huis gekomen om het te bezorgen. Hierbij zijn nog wat kleine dingetjes toegevoegd. Top service en bedankt!
Dank Abdelghani voor de review. Fijn dat u blij bent met onze service! Graag gedaan.
Zowel in de fysieke winkel in Utrecht als online kundig en vriendelijk geadviseerd
Fijn dat u tevreden bent over het advies dat u hebt ontvangen. Dank voor de review.
Ik heb mijn oorbellen aangetekend ontvangen. De bezorging was zeer snel. Van bestellen tot levering was het zeer transparant!
Fijn om te horen! Veel plezier met uw oorbellen toegewenst.
Snelle levering, netjes verpakt
Fijn om te horen Pia. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Armband mooie Ingepakt !
Dank voor uw review. Veel plezier met uw armband toegewenst Geneviève!
Dank voor uw review Rila. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Eerste bestelling bij Diamont Point, valt onder de Bijenkorf dus vertrouwde kwaliteit. Ruime keuze, achteraf betalen mogelijk en goede communicatie omtrent bestelling/levering.
Dank voor uw review. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Ee enige opmerking is dat, dat ik niet op de hoogte ben gehouden van wanneer ik de verzending mocht verwachten. Ik heb wel een track & trace nummer ontvangen, maar geen berucht van POSTNL. Gelukkig was ik, ivm met thuiswerken, aanwezig om het pakketje aan te nemen. MVG LM
Dank voor uw review. Gelukkig dat u thuis was en het pakket in ontvangst kon nemen. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Mooie diamanten hoor. Mijn vrouw helemaal blij....
Wat leuk Guido. Veel draagplezier voor uw vrouw met haar diamanten!
De juiste bejegening en hulp die je verwacht en krijgt bij de aankoop van een sieraad die je niet dagelijks koopt. Ik had vragen en die werden op tijd beantwoord ook de levering was keurig. Dit maakte het proces van begin tot eind een fijne ervaring. Willemijn.
Wat fijn om te horen Willemijn! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
De ring is heel mooi en werd snel geleverd. Er zat een goede korting op. Het uitpakken is echt een cadeautje en ervaring. Toen ik de ring uitpakte leek er een beschadiging op te zitten, dus ik schrok. Gelukkig was dit slechts plaksel (van een sticker?). Mijn tip zou zijn om dit nog even te controleren en weg te poetsen.
Dank voor uw review. Veel draagplezier met uw prachtige ring toegewenst! We hebben u nog een persoonlijjk bericht gestuurd.
Fijne afhandeling bij het afhalen met aandacht voor detail
Dank voor de review Christel. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
---
Dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop toegewenst!
Altijd goed
Dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop toegewenst!
Afwikkeling door 'Monique' van een aankoop waarna bínnen 24 uur een behoorlijke korting bekend werd via Bijenkorf.
Bedankt dat u tevreden bent met onze service!
Bij Diamond Point Den Haag wezen kijken voor een ring. Rustig alles kunnen passen en uiteindelijk na goede adviezen een prachtige ring gekocht. Fijne service waarbij ook direct mijn eigen ringen nog werden schoongemaakt.
Dank voor de review Félice. Veel plezier met uw ring toegewenst!
Ik heb een ring op de website besteld, maar de ring die ik ontvangen heb is echt anders. Gebeld en die dame zegt, we kunnen ‘m terugsturen naar het atelier om ‘m te laten vermaken. Dat ga ik dus niet doen! Bestel je een dure ring en dan moet ie vermaakt worden....
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft Monique. In een persoonlijke mail zullen wij alles uitleggen over de ring en de mogelijkheden.