Ik wacht heel lang op een bestelling.

Heb aantal bestellingen wel ontvangen, maar ik wacht nu zolang op 1 bestelling. Ik heb wel een mail ontvangen dat het pas 3e week van december gaat komen. Erg jammer het is een kado die ik dus jammer genoeg niet op tijd kan geven.

Goede service!

Fijne service! Prachtige sieraden!

Keurig bezorgd

Mooi sieraad. Binnen no time bezorgd.

heel goed

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Makkelijk te bestellen en snelle service.

Prima service, ook telefonisch. Alleen jammer dat je op de website het artikel niet bij een model kon zien. Daarom was het fijn dat je met Afterpay kunt betalen.

klein

Twee kettingen met aanhangers op de foto's waren erg mooi, echter in de werkelijkheid waren ze veel kleiner, kettingen ook zeer fragiel. Daarom terug moeten sturen,, te duur voor wat je krijgt, je zag ook bijna de briljantjes niet. Ik moet wel zeggen dat het zeer mooi verpakt wordt, ook het retourneren verliep zeer vlot en geld weer snel op mijn rekening.

GEWELDIG

Mijn eerste kennismaking met Diamond Point online was GEWELDIG mede door de hulpvaardig en vriendelijkheid van de dames Seema en Olivia!! Ik wilde graag een mooie Roségouden ketting van 37 cm lang. Seema adviseerde mij een Ankerketting van 42 cm en met een extra oogje van 37 cm te laten maken. De levering was zeer snel , ondanks Corona. Binnen 1 week was mijn ketting binnen. Zeer tevreden met mijn aankoop!!!

Alles heel adequaat

Gewoon PRIMA

Ring besteld en zou binnen 1 a 2 werkdagen worden geleverd. Echter klopte dit niet, want bij de 2e werkdag heb ik contact opgenomen met de klantenservice en die gaven aan dat deze pas over 2 dagen verzonden gaat worden. De klantenservice heeft het opgepakt en diezelfde is een medewerker naar mijn huis gekomen om het te bezorgen. Hierbij zijn nog wat kleine dingetjes toegevoegd. Top service en bedankt!

Heel snel bezorgd en veilig en mooi ingepakt

Zowel in de fysieke winkel in Utrecht als online kundig en vriendelijk geadviseerd

Snelle zending en goed ingepakt

Ik heb mijn oorbellen aangetekend ontvangen. De bezorging was zeer snel. Van bestellen tot levering was het zeer transparant!

Keurig

Snelle levering, netjes verpakt

Alles is mooie gepresenteerd !

Armband mooie Ingepakt !

Eerste bestelling bij Diamont Point, valt onder de Bijenkorf dus vertrouwde kwaliteit. Ruime keuze, achteraf betalen mogelijk en goede communicatie omtrent bestelling/levering.

Mijn ervaring was goed.

Ee enige opmerking is dat, dat ik niet op de hoogte ben gehouden van wanneer ik de verzending mocht verwachten. Ik heb wel een track & trace nummer ontvangen, maar geen berucht van POSTNL. Gelukkig was ik, ivm met thuiswerken, aanwezig om het pakketje aan te nemen. MVG LM

Mooie diamanten hoor. Mijn vrouw helemaal blij....

De juiste bejegening en hulp die je verwacht en krijgt..

De juiste bejegening en hulp die je verwacht en krijgt bij de aankoop van een sieraad die je niet dagelijks koopt. Ik had vragen en die werden op tijd beantwoord ook de levering was keurig. Dit maakte het proces van begin tot eind een fijne ervaring. Willemijn.

Fantastisch mooie ring

De ring is heel mooi en werd snel geleverd. Er zat een goede korting op. Het uitpakken is echt een cadeautje en ervaring. Toen ik de ring uitpakte leek er een beschadiging op te zitten, dus ik schrok. Gelukkig was dit slechts plaksel (van een sticker?). Mijn tip zou zijn om dit nog even te controleren en weg te poetsen.

Snel en professioneel

Fijne afhandeling bij het afhalen met aandacht voor detail

Overzichtelijke website. Snelle levering.

---

Altijd

Altijd goed

Heel fijn gedaan, meegedacht en meegewerkt

Afwikkeling door 'Monique' van een aankoop waarna bínnen 24 uur een behoorlijke korting bekend werd via Bijenkorf.

Heel goed geholpen, met fijne adviezen een prachtige ring uitgezocht

Bij Diamond Point Den Haag wezen kijken voor een ring. Rustig alles kunnen passen en uiteindelijk na goede adviezen een prachtige ring gekocht. Fijne service waarbij ook direct mijn eigen ringen nog werden schoongemaakt.

Waardeloos

Ik heb een ring op de website besteld, maar de ring die ik ontvangen heb is echt anders. Gebeld en die dame zegt, we kunnen ‘m terugsturen naar het atelier om ‘m te laten vermaken. Dat ga ik dus niet doen! Bestel je een dure ring en dan moet ie vermaakt worden....