De kwaliteit is goed ben zeer tevreden.
Supergoed! Heel tevreden!
Meerdere malen gebruik gemaakt van Kussens.nu Altijd prima kwaliteit. Ook een keer eigen ontwerp laten maken. Is prachtig geworden, ze denken goed mee.
Ik vond het lastig kiezen online, na overleg over de vulling en de ontvangst van stofstalen was de keuze snel gemaakt. Inmiddels zitten we heerlijk op onze nieuwe tuinkussens.
Mijn ervaring met kussens.nu is goed. We zijn in de winkel geweest waar wij goed advies hebben gehad. Daarna werden de kussens thuis bezorgd. Ze waren heel mooi! Na enige tijd viel ons op dat de kussenhoes van 1 zitkussen wat los zat. Contact opgenomen waarna we goed geholpen zijn! Ik zou hier zeker een volgende keer bestellen voor onze andere zithoek. Groetjes Patty en jacob
We hebben veel plezier van ons mooie buitenkussens. Echt goede kwaliteit tegen redelijke prijs!
Leuk personeel, goede service , snelle levering en topkwaliteit
De kussens blijven mooi v kleur en drogen snel
goede service. kwaliteit ook top ruime keuze uit stof en gemakkelijk zelf op te meten
Kussens zijn leuk maar iets de dik. Ik hoop dat ze bij gebruik echt plofkussens worden. Nu zijn het eerder harde kussens
Hallo Tilly, Zou je ons even kunnen mailen? Het kan zijn dat we de plof kussens iets te stevig gevuld hebben, dan lossen we dit even op!
Wat een goede service. Eerst een voorbeeld kussen laten komen. Bleek ik fout gemeten te hebben. Geen probleem ik kon het kussen meteen terugsturen en kreeg mijn kussens met de goede maat supersnel toegestuurd. Ik heb ze nu 3 jaar en ze zijn nog even mooi. Mijn complimenten.
Heel tevreden, zal in de toekomst zeker weer hier bestellen
Kussens waren precies zoals de verwachting. Ze zitten heerlijk en zijn het geld meer dan waard
Snelle levering, fijn meegedacht. Heel tevreden.
Keurig op tijd en in goede kwaliteit het product aangeleverd.
Zo fijn als je niet zo handig bent met naald en draad: kussens op maat, op de millimeter nauwkeurig, mooie sterke stof en perfect genaaid! Als ik nog eens kussens nodig heb, weet ik mn adresje 😊.
Snelle levering en prima product. Zeer netjes afgewerkt👌🏻
Volgende keer bestellen we uiteraard weer bij Kussens.nu.
Ik heb kussen laten maken voor mijn hoekbank En dat hebben ze voortreffelijk uitgevoerd raar het een ieder aan.
3jr geleden heb ik kussens en 2 op maat gemaakte hoezen laten maken voor op onze chill-pallets-plek en we zijn nog steeds erg tevreden! Ook het wassen van de hoezen gaat helemaal top!
Ik geniet nog steeds van mijn bestelling. Oorspronkelijk was de maat niet helemaal goed, en dat is gratis en heel vlot aangepast. Topwebshop, en prima kwaliteit.
3.5 jaar geleden hebben wij een huis gekocht. Er was een hoekje over waar we niet zo goed wisten wat we er mee moesten doen. We hebben daar een chil hoekje van gemaakt. We hebben een mooi kussen op maat laten maken en er nog gezellige kussentjes in gelegd. Zo kunnen we iedere dag lekker chillen in onze chilhoek en ons kopje koffie of thee opdrinken en genieten van het zonnetje
Als ik kussens nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.
Kussens op maat bij een zelfgemaakte balkonbank die lekker zitten, mooi staan en tegen een stootje kunnen tijdens slechtweer periodes.