Pluspunten
Snel, netjes.
Pluspunten
Netjes verpakte leerboeken, snelle levering en een perfecte telefonische service. Saaie beoordeling, maar ik kan er niets negatiefs vinden.
Pluspunten
heb goede ervaring de boeken had ik de volgende dag al in huis ,het boek wat niet voorradig was heb ik een week later achter aan gebeld en had ik ook de volgende dag in huis, geweldige servers.
Pluspunten
Snel thuis bezorgd
Belde om te vragen of het ook echt de dag erop binnen zou zijn (ivm spoed), dit werd bevestigd. Echter 3 dagen later kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden was...
Pluspunten
Onduidelijke informatie over verzending
VerbeterpuntenBeter aangeven hoe het verzonden word
Pluspunten
eigenlijk er in getuind via een aanmelding voor theorieexamen welke ik dacht af te sluiten rechtstreeks bij RDW. Bleek een tussenbedrijf te zijn die mij ook nog gelijk deze cursus voorstelde
Pluspunten
VerbeterpuntenMap die ik had besteld had redelijke schade aan buitenzijde jammer ! Maar gaat uiteindelijk om de inhoud
Pluspunten
Duidelijke heldere site. Er word geleverd conform afspraak snel en compleet.
Pluspunten
Goede website, enorme keus, snelle levering.
Sneller bezorgen, er stond vandaag besteld morgen in huis. Ik heb een week moeten wachten.
Pluspunten
Het bestelde boek werd snel geleverd en - voor zover ik kan beoordelen - werd ook het meest actuele boek geleverd.
Pluspunten
heel goed en duidelijk en goed geleverd
Pluspunten
Goede duidelijke site. Zeer snel geleverd de volgende dag al in huis.