VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Producten zijn in orde
VerbeterpuntenBezorging duurde veel te lang. Zeker met oog op mensen die moeten beginnen met leren voor het examen dat zij op korte termijn hebben ingepland. Zoals ik.
Bij volgende klanten is het verstandig om eerst uit te zoeken waarom de bestelling na een week niet is geleverd ipv zeggen dat jullie aan het verhuizen zijn en dus ergens fout is gegaan, maar achteraf bleek dat ze niet een voorradig waren
Sneller leveren ipv twee weken levertijd.
Pluspunten
Netjes te woord gestaan , toen probleem ontstond over de bestelling. Probleem opgelost .
Pluspunten
Snelle levering, houden aan afgesproken dag dat het binnenkomt, goed product, fijn dat ik met Afterpay kon betalen.
VerbeterpuntenIk kan niets verzinnen, geen verbeterpunten want alles was naar wens
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenVerpakking kon beter
Pluspunten
Levert snel en goed.
Pluspunten
Kaartplotter werd geleverd met een barst. Mail gestuurd. Twee dagen later lag er een nieuwe kaartplotter op de deurmat. Super!
VerbeterpuntenNog niet kunnen ontdekken!
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke info via email over status bestelling
VerbeterpuntenVerpakking was kapot. Boek gelukkig niet beschadigd
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen!!
Pluspunten
Pluspunten
zeer tevreden over de snelle levering en ook voor de cd en het leerboek dit bedrijf is betrouwbaar met produkten bestellen en snelle leveringg
Pluspunten
Duidelijke en relevante informatie vermeld.
Pluspunten
snel te bestellen op de site
Verbeterpuntenduurde alleen langer eerdat het was geleverd nl 3dagen i.p.v. de volgende dag
Pluspunten
Heel netjes behandeld toen wij iets verkeerds hadden besteld!!!
VerbeterpuntenEngelse boeken in het engels beschrijven