Pluspunten
De bestelling was verkeerd geleverd maar is heel vlug weer opgelost. Ik ben heel tevreden
VerbeterpuntenGoed kijken wat de klanten bestellen
Pluspunten
snelle efficiente afhandeling
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Snel levering Ben echt tevreden !
Pluspunten
Overzichtelijk aanbod en concurrerende prijzen. Werd snel geleverd, verder niets op te merken.
Pluspunten
De afspraak om mij te bellen zodra een medewerkster aanwezig zou zijn werd keurig nagekomen.
Pluspunten
Keurige snelle levering
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om een notitie of boodschap te maken als de bestelling niet op het factuur-adres afgeleverd wordt
Pluspunten
Snelle levering , goede producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fast and no defect on the book I bought.
Pluspunten
Pluspunten
overzichtelijk , snelle levering , goede service, redelijke prijzen
Verbeterpuntenmisschien breder assortiment.
Pluspunten
zeer snelle levering.
Pluspunten
Een zeer snelle afwikkeling van mijn bestelling binnen 24 uur boeken thuis, het email contact beleeft en correct, geweldig zou zeggen neem de proef maar op de som.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenMeer communicatie
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website. Makkelijk navigeren
VerbeterpuntenGeen minpunten over de site maar wel eentje over de motortheorie die ik momenteel gebruik. Vervelende er aan is dat je telkens weer moet gaan kijken waar je bent gebleven als je gestopt bent. Bladwijzertjes zouden zeer prettig zijn. Nu moet je elke keer noteren waar je gebleven. Geen kritiek hoor maar misschien een tip!
Pluspunten
Prettige communicatie
VerbeterpuntenHaal boeken die niet meer voldoen aan de nieuwe, toekomstige exameneisen( Trekkerrijbewijs verandert per 1 juli) van de site of vermeld dit.
Pluspunten
Juiste levering en overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitgebreid aanbid waar tenminste iets te kiezen valt. Goede prijs en had het snel in huis.