Pluspunten
priis kwaliteit is goed
Verbeterpuntenniet duidelijk dat het alleen een internet toegang voor 7 uur is. dacht dat er ook een boek bij zat, als naslag.er staat zelfstudie vandaar.
Bedankt voor uw reactie! Wij hebben de tekst op dit punt aangepast / verduidelijkt.
Pluspunten
Prima, vlotte afhandeling, duidelijke site
Pluspunten
Makkelijke site. Vandaag bestellen morgen in huis. Super goed
Pluspunten
goedkoop boek en cd rom online theorievragen
Verbeterpuntenteveel keuze?
Pluspunten
Engels theorieboek, is niet te krijgen bij de rijschool zelf.
Verbeterpuntengeen. tot nu toe
Pluspunten
veel keus snelle levering
Verbeterpuntenik heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Tijdig en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Je kunt samen of individueel leren , het heeft een makkelijke uitleg maar toch is het leerzaam en leuk gemaakt.
VerbeterpuntenVerbeterpunt: voor mensen die boeken hebben van 70,- plus daarbij internet hebben van 7,5 uur vind ik dat dat gewoon meermoet zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Houden zich aan hun wordt. vandaan besteld morgen in huis
Pluspunten
Handig dat er een chat is waar je een medewerker vragen kunt stellen. Snelle levering.
VerbeterpuntenBij de online betaling staat niet duidelijk dat je de "voorwaarden" eerst moet openen en lezen. Daardoor lukte het eerst niet om door te gaan met het betalen.
Pluspunten
duidelijk en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het boek is snel geleverd en voldoet geheel aan mijn wensen n.l. het rijden met een scootmobiel.
Pluspunten
Very good service indeed - could not have been more efficient - Thank you !
Pluspunten
netjes op tijd en geen gezeik
Pluspunten
op eigen tempo, duidelijk
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel en gemakkelijk besteld.
Pluspunten
Goede service en uitstekend materiaal. Zelfs toen ik per abuis mijn factuur had gewist zonder deze eerst te printen, werd er keurig na mijn verzoek, een hernieuwde gestuurd.
VerbeterpuntenZo ik zo niet kunnen noemen