zeer goed geholpen

bestelling netjes geleverd ook de retour goed behandeld

Snel adequate hulp in de winkel.

Top snel en goed

Helemaal top!

Kok Watersport is een welkome combinatie van een duidelijke webshop met daarnaast een winkel met échte medewerkers, die échte service verlenen. Ik hoop nog lang van jullie diensten gebruik te kunnen maken.

Snelle levering, goede prijs.

Ik had snel een 12 volt led lampje nodig. Belangrijk was een snelle levering zodat we op vakantie konden met de boot. Gelukkig is het helemaal goed gekomen!

een waardevol watersportbedrijf voor deze regio.

Ik vind het een goede zaak dat er nu meer goederen via internet besteld en opgestuurd kunnen worden dan een paar jaar terug het geval was. ook wat betreft motor onderdelen van Vetus

Vakkundig

Nieuwe boilergekocht. Goed advies en hulp over aansluitingen. Zeer klantvriendelijk.

Gewoon goed

Netjes op tijd verstuurd, goed verpakt voor een nette prijs

Super snel geleverd!

Heel fijn dat mijn antifouling zo snel geleverd kon worden. Keurig netjes verpakt. Top service!

Netjes afgeleverd en op tijd

gewoon altijd goed

Tevreden met leveringen.

Zoals het hoort

Duidelijke omschrijving van producten en voorraad op website. Aantrekkelijke prijzen. Makkelijke bestelling en snelle levering.

Betrouwbaar adres. Altijd goede producten, keurig verpakt en op tijd.

Gezocht naar nieuwe aluminium anode. Vond hem bij Kok met nuttige informatie over de afmetingen. Prijs was prima.

Zeer goede service.

Vriendelijke en correcte service.

Netjes geleverd zelf met retour label

Goed Geregeld en snel geleverd!

Had zelf verkeerd artikel besteld na terugsturen werd dit snel opgepakt en en de juiste artikelen had ik weer na een dag weer binnen. Ga er volgende keer weer zeker bestellen.

Super service

Fijne winkel met ruim assortment en snelle levering!

Prima.

Bestellen via webshop.gaat probleemloos. Betaling, bevestiging en info per email is ruim voldoende.

Geheel naar wens

Juiste product razendsnel geleverd. Bestelprocedure is makkelijk.

Goed advies, faire prijs, snelle levering

koop sinds jaren bij KOK watersport, altijd tevreden. Goede adviezen van medewerkers die zelf watersport bedrijven. Gewoon prettig winkelen, zowel online als in de winkel

Zoals altijd prima

Ben blij met deze snelle service vanuit de website. Zeker nu er steeds meer fysieke watersport winkels sluiten.

levering zoals altijd "Perfect"

Ik heb nog nooit moeilijkheden gehad bij Kok Watersport. Bestellen en leveren altijd in orde. Vijf sterren!!!

Prima service!

Vriendelijke mensen, groot product aanbod, snelle service.

Omdchrijvingen op de website en zoekfunktie kunt beter, voor de rest alles prima

Snelle en goede service.