Kwaliteit, snelle service.
de website is eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk. de producten worden verkocht aan een goede prijs.
Prettig en snel
Wat wil je nog meer (Alleen… voor een trui versturen : hoeveelheid (plastic) verpakkingsmateriaal was wel erg veel en dat voor een duurzame trui; jammer)
Bij Kok kan je professioneel kennis krijgen voor alles wat voor boten. De Prijzen zijn over het algemeen zeer concurerend.
Keurig geregeld, ene dag besteld, volgende dag in huis.
Bestelling onvolledig geleverd ondertussen bij de concurrentie besteld en geleverd. Bij kok wacht ik nog steeds, geen communicatie, dit slaat nergens op.
Ruim assortiment, goed geholpen door de customer service en vlotte levering.
Kreeg heel snel een reactie op mijn vraag die ik per mail had gesteld. Spullen waren er snel en keurig verpakt.
Zoals steeds : uitstekend.
Eigenlijk zoals het hoort. Iets besteld en dat wordt op een prima wijze afgehandeld. De leverancier is blij en ik ben tevreden. Zo zouden partijen altijd zaken moeten doen.
Vlug antwoord na vraag door mezelf
Gewoon een van de goede watersportwinkel. Ruim assortiment en behulpzaam. Online bestellen is som lastig
Heb even gezocht en kon vrij snel mijn gewenst product vinden. Geleverd in 2 dagen, tevreden
Zeer uitgebreid en informatief
Ik had veel informatie nodig. en ben daarmee geweldig geholpen. inclusief een bakkie koffie
Alles rondom de bestelling volgens afspraak vlot en compleet geleverd. TOP bij KOK!
scherpe prijzen; snelle verzending en meestal gratis
Prima produkten, goed en snel verzonden
Voelt altijd vertrouwd om bij Kok watersport te bestellen, een van de weinige bedrijven waar je nog telefonisch advies kunt inwinnen. Snelle levering en veel producten uit voorraad.
Zeer responsief bedrijf met scherpe prijzen en gratis verzending, ook naar België wat wil je nog meer!?
Vragen worden adequaatbeantwoord!
Super en netjes en snel geleverd
KOK watersport. Website duidelijk, leveringen ok. Gewoon goed.