bestelling netjes geleverd ook de retour goed behandeld
Snel adequate hulp in de winkel.
Kok Watersport is een welkome combinatie van een duidelijke webshop met daarnaast een winkel met échte medewerkers, die échte service verlenen. Ik hoop nog lang van jullie diensten gebruik te kunnen maken.
Ik had snel een 12 volt led lampje nodig. Belangrijk was een snelle levering zodat we op vakantie konden met de boot. Gelukkig is het helemaal goed gekomen!
Ik vind het een goede zaak dat er nu meer goederen via internet besteld en opgestuurd kunnen worden dan een paar jaar terug het geval was. ook wat betreft motor onderdelen van Vetus
Nieuwe boilergekocht. Goed advies en hulp over aansluitingen. Zeer klantvriendelijk.
Netjes op tijd verstuurd, goed verpakt voor een nette prijs
Heel fijn dat mijn antifouling zo snel geleverd kon worden. Keurig netjes verpakt. Top service!
Netjes afgeleverd en op tijd
Tevreden met leveringen.
Duidelijke omschrijving van producten en voorraad op website. Aantrekkelijke prijzen. Makkelijke bestelling en snelle levering.
Gezocht naar nieuwe aluminium anode. Vond hem bij Kok met nuttige informatie over de afmetingen. Prijs was prima.
Vriendelijke en correcte service.
Netjes geleverd zelf met retour label
Had zelf verkeerd artikel besteld na terugsturen werd dit snel opgepakt en en de juiste artikelen had ik weer na een dag weer binnen. Ga er volgende keer weer zeker bestellen.
Fijne winkel met ruim assortment en snelle levering!
Bestellen via webshop.gaat probleemloos. Betaling, bevestiging en info per email is ruim voldoende.
Juiste product razendsnel geleverd. Bestelprocedure is makkelijk.
koop sinds jaren bij KOK watersport, altijd tevreden. Goede adviezen van medewerkers die zelf watersport bedrijven. Gewoon prettig winkelen, zowel online als in de winkel
Ben blij met deze snelle service vanuit de website. Zeker nu er steeds meer fysieke watersport winkels sluiten.
Ik heb nog nooit moeilijkheden gehad bij Kok Watersport. Bestellen en leveren altijd in orde. Vijf sterren!!!
Vriendelijke mensen, groot product aanbod, snelle service.
Omdchrijvingen op de website en zoekfunktie kunt beter, voor de rest alles prima