Zoals gewoonlijk een zeer snelle en degelijke service naar Belgie.
Grote keuze bij Kok Watersport. Snelle services en goede kwaliteit
2 x stootwilbal besteld en via klantenservice laten weten dat ik ze graag opgeblazen geleverd wilde hebben. Dit werd bevestigd en uitgevoerd en binnen 24 uur thuis geleverd. PS: telefoon wordt ook snel opgenomen door sympathieke medewerker. Dus 10/10
Zeer tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit van de producten
Epirb aangeschaft met Italiaanse mmsi. Praktische telefonische uitleg, en vervolgens snel geprogrammeerd en geleverd.
Super snelle levering, keurig verpakt, top !
Zoals als eerdere bestellingen, snelle levering, goede kwaliteit en prijs.
Mooi betrouwbaar bedrijf. Snelle levering en je kan ze altijd bellen als je wat wilt weten. Gaan meestal bij hun langs opweg naar Hellevoetsluis richting onze zeilboot. Of bestellen online!
Prima communicatie en snelle verzending, keurig verpakt.
Ruim aanbod!
Bestellingen worden snel en op de afgesproken tijd geleverd.
Goede service en uitleg
Producten zijn vergelijkbaar met andere winkels goedkoper.
Goed en de spullen die niet op voorraad zijn worden snel na geleverd en dat is fijn
Iets verkopen kan iedereen maar als er vragen zijn en niet beantwoord worden als het zou moeten om toch maar te kunnen verkopen vindt ik dit heel spijtig
Zou u mij even kunnen bellen om aan te geven wat er precies mis ging volgens u. met vriendelijke groet, Henk Kok 010-2857177
Klantgericht en persoonliijk
goede en snelle service.
Overzichtelijke website, vlot betalingssysteem en snelle verzending. Het artikel was degelijk verpakt en zodoende niet beschadigd bij levering.
Na telefonisch contact snelle levering. Goede service. Afspraak was afspraak.
Alles zoals beloofd, wij zijn er blij mee.
Prima bedrijf waar ik.zeker nog eens wat ga bestellen
Prijzen van het betreffende artikel tov verschillende leveranciers vergeleken en Kok was het meest aantrekkelijk. Na bestelling een dag later ontvangen!