Ik stuurde een mail met een vraag over details van een artikel. ik werd opgebeld om mijn vraag telefonisch te verduidelijken, het artikel werd in de stock opgemeten en ik kreeg een antwoord op mijn vraag. Dat noem ik service op maat! Met gratis levering in België vanaf €50,00, binnen 48u en duidelijke info van Post NL over datum en uur van voorziene levering + trackinggevens van de zending
Efficient, goede communicatie over verzending, track en trace.
Met name advies van de monteur ivb pkaatsing toilet jabsco . Deed er veel moeite voor om mujn vraag op te lissen
Vlot bezorgd, goede communicate en ptofuct voldirt aan verwachting
Snelle levering met al het nodige voor een eventuele retour zenden dat bij andere grote watersportzaken niet wordt nageleefd.
goed advies gekregen en, snelle levering
Alles prima verlopen, bedankt
Ze doen wat ze beloven.
Duidelijke webshop, nette mailwisseling, netjes verpakt en snelle bezorging. Wat wil je nog meer?
Is een goee en betrouwbare watersportwinkel!!
Bestelling keurig netjes verzorgd TOP !
Heel slecht te woord gestaan in de winkel na melding van een defect. De situatie: 4 jaar geleden bij KOK een kunststof dieseltank gekocht. Vorige week een scheur geconstateerd; 50 liter diesel in de bilge als gevolg hiervan. Tank uitgebouwd en probleem aan Kok voorgelegd. Antwoord: 'hier kunnen we niets mee, gaan we niet terugsturen, valt buiten de garantieperiode'. Dat is een heel vreemd antwoord aangezien de WETTELIJKE garantie zegt dat de verwachte levensduur gerelateerd is aan de garantie. En een dieseltank mag toch wel langer meegaan dan 4 jaar.... Er werd geen enkel begrip getoond voor dit opgetreden defect. Ik ben blij dat de kosten voor een nieuwe tank te overzien zijn, wat zou er gebeurd zijn als defect opgetreden was na 4 jaar op een heel duur onderdeel (denk bijvoorbeeld een stuur automaat oid)? Zelfde slechte service? Voor mij in ieder geval geen KOK watersport meer.
Vervelend om te horen dat u het gevoel heeft niet goed te woord te zijn gestaan in de winkel. Het product is inmiddels vier jaar oud, en valt hiermee ver buiten de garantie. Gezien het aantal gebruiksjaren betekent het ook dat het geen productiefout betreft en we dit dus ook niet als zodanig kunnen claimen bij de producent. Om u toch tegemoet te komen hebben we u een cadeaubon aangeboden voor een aanzienlijk gedeelte van het aankoopbedrag. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u contact met ons opnemen.
Na deskundig advies een Galvanische Isolator voor ons historisch ijzeren schip besteld. Het apparaat is snel geleverd.
Supersnel geleverd aan goede prijzen. Zeker als je het gratis verzenden meeneemt in de vergelijking met anderen
Oke
Large selection of quality product. Speedy delivery and good prices
vakkundig en snel
Helaas product Starbrite glanshersteller sterk terug gestuurd doet echt totaal niet zoals op het filmpje stond op jullie site en wat jullie adviseerde van starbrite dat ik dat moest nemen toen ik belde. Jullie gaven aan dat het echt zo werkte als op het filmpje. Helaas niet. Wel zonde van die ene fles die ik open moest maken om te proberen. Was ook echt te mooi om waar te zijn.
Beste Claudia, zou u contact met ons willen opnemen?
Bij elke bestelling een goede ervaring, snelle levering, goed verpakt.
Zie boven
Snelle levering en stevig verpakt. Duidelijke website
Zie boven
Duidelijke website, vlotte afhandeling én 2 dagen later alles correct geleverd in België. Wat wil je nog meer?
2 flessen 2tact olie besteld. Ik fles was de dop lek. Een zooitje in de doos dus. Ze hebben dat perfect opgelost door gratis een nieuwe fles te leveren. Dat is dus service met een dikke plus.