Bestelling snel ontvangen. Website kan verbeterd worden door afmetingen op te nemen.
Makkelijk online bestellen en goede prijs.
Fijne duidelijke site. je krijgt wat je besteld. Ook direct Track and trace. Artikel als beloofd binnen drie dagen geleverd, inclusief retour instructie.
Voor een komende zeezeilreis zijn de kaarten en pilots via de website van Kok watersport vlot besteld en vlot geleverd. Met een kleine meerprijs kan 's avonds worden bezorgd, handig!
Product was op voorraad en de volgende dag in huis. Tevens was de prijs stukken lager dan bij een concurrent. Met de instructies op de website kon ik het product gemakkelijk installeren. Heel erg bedankt.
ook de telefonische ondersteuning is heel plezierig
Snelle levering en goed verpakt
Al drie jaar koop ik al mijn spullen voor de boot bij kok watersport. Mooie artikelen , vriendelijk personeel met vak kennis en snelle leveringen. voor mij maar één adres om al mijn boot benodigdheden.
Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering
Snelle levering.
Snel geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding
Noit een problem gehad Goede service Snelle en correcte antwoorden Alle leveringen of gekochte artikelen ok Webshop super en duidelijk Shoppen in de winkel is leuker, maar, dan opletten, je gaat er uit met meer dan je wilde eigenlijk kopen
Goede (telefonische) informatie gehad over aanschaf marifoon. Uitstekende gratis service: marifoon moest worden aangepast en ATIS nummer worden ingevoerd. Allemaal snel en vakkundog geregeld.
Was perfect goed advies en goede medewerking.ik zeg vooral zo doorgaan
Duidelijke website en makkelijk bestelproces, prima webshop
Ik zit nu bijna een week te wachten op mijn bestelling
Snel geleverd in deugdelijke verpakking!
Karin is de allerbeste en aardigste die daar werkt. ( de rest ook hoor)
Omdat ik toch gratis verzending had besloot ik om een paar extra kleine onderdelen mee te nemen in de bestelling. Nu zijn we een paar dagen verder, en ik heb alle kleine extra's heel snel en in twee zendingen ontvangen, terwijl mijn originele bestelling nog steeds in nabestelling staat. Bij Amazon kan je aangeven of je alles in één keer wilt ontvangen of alles zo snel mogelijk. Ik had in dit geval gewoon gewacht tot alles beschikbaar was. Dan zouden de bestelkosten voor Kok lager zijn en dan zouden ze alles nog goedkoper kunnen maken...
Goede website en snelle levering
Bij u 1 x bout+moer LK M8 x 60 mm RVS A4 besteld. Fijn dat u dat in uw progamma hebt en precies de hoeveelheid die ik nodig had. Een zeer klein product en ik ging er van uit dat het in een brievenbus pakketje zou passen. De verzend kosten van Euro 3.50 wekten bij mij dan ook die veronderstelling. Laten afleveren bij mijn zoon in Amsterdam aangezien ik niet in NL woon. Postnl heeft geprobeerd af te leveren wat niet is gelukt. Het moet nu afgehaald worden op een service punt. Lastig en onnodig. Ik weet natuurlijk niet of het product in een grotere verpakking zat of dat Postnl er een beetje naast heeft gezeten. Met vriendelijke groeten, Jan
Goed en correct
Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je om rustig advies te geven. Gevolg is dat je wel geduld moet hebben, voordat je aan de beurt bent, maar dat heb ik er voor over. Het is voor mij niet naast de deur, maar ik heb het er nog steeds voor over om daar mijn spullen aan te schaffen.