Zeer tevreden!
Heb al diverse malen bij jullie iets besteld. Maar ben door alles prima tevreden.
Ik heb afgelopen week een Windex besteld bij Kok watersport. Ze hebben verschillende types op voorraad en leveren zeer snel en tegen scherpe prijzen.
Zelfs in dit moeilijk Corona-tijdperk zijn jullie er toch in geslaagd om een zeer snelle en correcte service aan te bieden. Daags na de bestelling werd mijn product thuis geleverd in Belgie. Hoedje af !!!
I have ordered boot products from multiple online shops in NL but this is by far the best and most accurate. Next day dispatch (for real) and accurate products. The prices are also quite good in comparison, plus free shipping (for real as well). KOK watersport I am sticking w them.
Geen opmerkingen gewoon goed!
Kwaliteit is goed Prijs is geweldig Levering fantastisch. Meer wensen hebben we niet.
Iets online besteld en meteen betaald, maar geen bevestiging of informatie van de levertijd ontvangen. Daar moest ik om vragen. Een contactformulier ingevuld of de bestelling wel was aangekomen. Antwoord was ja en ik kreeg de reeds betaald factuur meegestuurd, maar toen moest ik vragen wanneer het geleverd zou worden.
al meerdere keren artikelen snel gevonden. Bestellen en levering lopen soepel.
Goede producten voor een mooie prijs. Supersnelle service!!!!!!!
Snel en goed
Goede prijs en snel geleverd
Snelle levering, groot assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede service indien nodig.
Zoals gewoonlijk heb ik snel gevonden wat ik nodig had tegen een scherpe prijs. Tevens netjes bezorgd op he opgegeven adres van mijn haven. Dik in orde!!
Product werd goed toegelicht op de website en na bestelling snel bezorgd. Minpunt was dat het product, een kleine karabijnhaak die gemakkelijk in een envelop had gepast, bezorgd werd in een doos, zodat ik thuis moest blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Bovendien werd bij verzending via Post.nl aangegeven dat de bestelling uitsluitend aan mij persoonlijk zou worden overhandigd en dat ik mij daarbij moest legitimeren (waardoor ik ook niemand anders de doos in ontvangst kon laten nemen). Dit laatste bleek de postbode anders op te vatten: de doos werd na aanbellen voor de voordeur neergezet zonder verdere vragen.
prima, snel en duidelijk
Groot sortiment en redelijke prijzen. Al meeredere keren bij hun besteld. Tot nu alles zonder problemen.
bijzonder goed
Goede site, overzichtelijk, veel producten, wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling en levering.
een keer twee rubberen afdichtingsringen besteld deze zijn aangekomen en ze passen dus goed TOPPIE
Super snelle levering, goed product voor een zeer scherpe prijs, meer dan redelijke verzendkosten.
I do look around a bit before i buy but in end i end up buying from KOK pretty much every time.
Heb in het verleden eens producten moeten terugzenden als gevolg van een door mijzelf verkeerd gemaakte keuze. Was voor KOK watersport geen probleem. Dit kan ik zeer waarderen.
Snelle afhandeling en bezorging . En alles zat keurig verpakt .