Onderdeel zoals verwacht. 1x op nalevering...... wanneer geleverd? Post 2x een dag uitstel ivm drukte.
Zeer goede ervaring. Vlotte levering, zelfs in Coronarijd.
Altij perfect wat we verwachten
Donderdag voor 5 uur besteld, Dinsdag pas geleverd !!
Goede informatie en hulp als het even anders moet als eerst de bedoeling was.
fijne zaak waar ik met iedere vraag op watersportgebied terecht kan
Netjes en snel een deel van de bestelling in huis, maar een beetje onduidelijk wanneer de rest komt. Vanwege een opbouwschema zou het prettig zijn om ongeveer te weten wanneer ik de rest kan verwachten.
alles naar wens, grt Jan
Zeer positief, al meerdere malen bij Kok een bestelling geplaatst, altijd goed en snel geleverd.
Snel en correct!
Vriendelijke correcte mensen met verstand van zaken en voldoende op voorraad of snel besteld.
Retourbon zit er bij voor het geval je niet tevreden bent. Super tevreden!
Vandaag besteld, morgen geleverd, geweldig!
Zeer verzorgde bezorging door factuur, retour - informatie verpakt in een omslag.
Snelle en complete zending
goede support
Zowel al eerder keurig en snel geleverd.
Zeer tevreden!
Heb al diverse malen bij jullie iets besteld. Maar ben door alles prima tevreden.
Ik heb afgelopen week een Windex besteld bij Kok watersport. Ze hebben verschillende types op voorraad en leveren zeer snel en tegen scherpe prijzen.
Zelfs in dit moeilijk Corona-tijdperk zijn jullie er toch in geslaagd om een zeer snelle en correcte service aan te bieden. Daags na de bestelling werd mijn product thuis geleverd in Belgie. Hoedje af !!!
I have ordered boot products from multiple online shops in NL but this is by far the best and most accurate. Next day dispatch (for real) and accurate products. The prices are also quite good in comparison, plus free shipping (for real as well). KOK watersport I am sticking w them.
Geen opmerkingen gewoon goed!
Kwaliteit is goed Prijs is geweldig Levering fantastisch. Meer wensen hebben we niet.
Iets online besteld en meteen betaald, maar geen bevestiging of informatie van de levertijd ontvangen. Daar moest ik om vragen. Een contactformulier ingevuld of de bestelling wel was aangekomen. Antwoord was ja en ik kreeg de reeds betaald factuur meegestuurd, maar toen moest ik vragen wanneer het geleverd zou worden.