bestellen en binnen paar dagen binnen

netjes verzonden en mooi op tijd binnen twee werkdagen is gewoon netjes

Perfect geregeld

Zeer snelle en keurige afhandeling

Zeer prettige online store

Alles zeer duidelijk, bestellen gemakkelijk en er wordt precies aangegeven wanneer er geleverd wordt.

Correct

Tot hiertoe heb ik artikelen die ik heb besteld goed en snel mogen ontvangen, de prijs voor versturen is betaalbaar, en dit naar België. Kan niet anders dan tevreden zijn. Mvg Clement Keteleer

zeer goed

bestelling keurig op tijd geleverd nette verpakking doorgaan zo.

KOK is TOP

Ze blijven positief verbazen

Er lijken dingen veranderd te zijn,

Ik krijg andere medewerkers aan de telefoon, ede toon is formeler, Het kan een toevals treffer zijn.

Snel verzonden, keurig geleverd.

Na telefonisch contact heb ik bestelling gedaan en deze is binnen twee dagen afgeleverd.

Afsluiter gekocht 26 euro zue hem ergens anders voor 17

Jammer dat ik te veel betaal

Prima spullen,lekker snel!

Kok Watersport is gewoon goed. Goede spullen, goede info op de site, veel keus, snel gelverd.

Prima prijs voor een snelle en goede afhandeling van het bestelde product.

Was wederom een goede keuze om bij Kok mijn bestelling te doen.

Fijne club om zaken mee te doen.

Groot assortiment en leveren vlot.

Betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de redenen om met vertrouwen artikelen te bestellen.

Fijne winkel goede prijs kwaliteit

Zie commentaar hieronder.

Betreft order 77.311 Prima spullen, prompte levering. Toch een opmerking. Duurzaamheid wordt zo langzamerhand een noodzaak, waaronder een milieuvriendelijke verpakking. Als opvulmateriaal gebruikt u 'bubbelplastic', wat door de recyclingbedrijven momenteel als onbruikbaar geweigerd wordt. Hebt u al eens naar alternatieven gezocht? Misschien de vertrouwde oude kranten, of houtwol? Met vriendelijke groeten, S.J.Mellema

makkelijk

eerlijke prijs en correct geleverd

Leveringen en service worden professioneel en prettig gegeven

Voor het overgrote deel van de benodigdheden in de watersport vind je de kwaliteit producten. Wanneer er behoefte is aan een goed advies wordt deze snel, goed en naar tevredenheid verzorgd. Speciaal een goed adres voor onderhoudsprojecten voor je boot.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en de volgende dag al binnen

Gewoon goed dat Kok Watersport. Via de website bestellen is een aanrader, maar ook in de winkel word ik altijd goed geholpen. Ik kom er graag.

Zeer snel goed verpakt product ontvangen

Voor mij de beste online watersport shop

Ik koop het meeste van mijn materiaal via KOK, erg tevreden dus. Erg snelle levering en alles steeds op stock.

Een bedrijf zoals het bedoeld is,top!

Al vele ervaringen gehad met KOK watersport en altijd alles prima geregeld. Fijn te woord gestaan, snel en goed geleverd product. Heb zelfs het gevoel dat ze in alles steeds beter worden. Dikke dank je wel op alle fronten!

Goed en goedkoop assortiment. Snelle levering. (gratis) ruilen geen probleem.

Goede spullen voor een goede prijs. Gratis retourneren mocht dat onverhoopt nodig zijn. Snelle levering.

Prima verzending

Eenvoudig online bestellen en keurig geleverd!

Geweldig, goede snelle en voordelige oplossing

Goede overzichtelijke site en een goede prijs kwaliteit verhouding.