de levering was redelijk snel . alleen is het jammer dat 1 lampje het niet doet. waarschijnlijk is de led kapot. er staat gewoon stroom op en de andere doet het wel.
Beste heer van Steenbergen, Wat vervelend dat er 1 inbouwspot niet werkt. Uiteraard kan ik deze voor u omruilen. U kunt daarvoor het retourformulier en de antwoordnummersticker gebruiken die bij de levering zaten. -Klantenservice-
Goede snelle levering.
Op een avond besteld, volgende dag vroeg keurig verpakt thuis. Weinig plastic, hele nette documentatie, retour-instructies (niet nodig !!). Werkelijk een keu-ri-ge afhandeling. Zeer aan te bevelen leverancier :-)
Duidelijke webshop en snelle levering, en gunstige prijzen, en geen verzendkosten.
Webaankoop is compleet met evt. Retour sticker.
Bestelling wordt op beloofde dag en tijd uitgeleverd. 1 Ding wat jammer is dat er voor de zending getekend moet worden. Ik snap dat dit verzekerde levering is, maar niet altijd handig. het zou een keuze moeten zijn.
Nvt
Zéér correcte en vooral vlugge bezorging van het bestelde artikel
Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelle levering.
het niet op voorraad art. werd zeer snel aan mij toegezonden top.
Goede snelle levering voor redelijke prijs
Duidelijke website, goede producten en scherpe prijs
vlotte behandeling
Kapotte polijsfles binnen gekregen met een pakketdienst. Gebeld. En de volgende dag al een nieuwe verstuurd! Keurig netjes opgelost.
Zeer correcte omschrijving Laagste prijs Vlotte verzending Goede informatie
Goede sortering Overzichtelijke site
Alles prima en snel verlopen.
Kok biedt bijna alles wat ik nodig heb in hun overzichtelijke webshop. De afwikkeling is accuraat en snel. Waarom dan nog ergens anders gaan zoeken.
Wij kopen al jaren bij Kok voor ons een vertrouwd en betrouwbaar adres
Snelle en correcte levering. Er werd mij het product verzonden dat ik verwachte. Het product was in goede staat, ook al was het een ouder product dat uit een einde reeks kwam. Product was conform de beschrijving op de site.
Voor het onderhoud van onze zeil afsluiting, prima
Mijn ervaring bij ook is zeer goed 😀😀😀