Mooie producten, met veel zorg en snel geleverd!

Eerlijke prijs voor kwalitatief goede producten, snelle levering met bijbehorende communicatie via de mail. Daarnaast zeer zorgvuldig verpakt. Winkel om zaken mee te doen!

Snel, betaalbaar en goed verzorgd

Ik ben zeer tevreden. De artikelen waren goed betaalbaar en werden snel geleverd. Aan het inpakken van de bestelling is er duidelijk zorg besteed en was zeer netjes! Pakbon, factuur, retoursticker keurig in een mapje. Top bedrijf!

Winkel met zeer goede service

Uitgebreid assortiment, en goede service. Ik ben al jaren vaste klant.

Goede produkten voor een leuke prijs en dat zonder verzendkosten

Hele goede service voor retour

Zeer prettig en betrokken, en ook heel goed dat gecheckt werd of het afleveradres wel klopte!

De gevraagde adressering was helaas niet overgenomen, waardoor het even wat onduidelijk was op ons bezorgadres, maar het is allemaal in orde gekomen. Ik ben blij dat we de bestelling binnen hebben, temeer omdat Kok watersport de enige aanbieder lijkt te zijn van een herlaadset voor de nieuwste reddingsvesten van Besto.

Eenvoudig bestellen. Snelle, nette levering.

Eenvoudig bestellen. Snelle, nette levering. Niet duur en geen verzendkosten!

Super Service und super schnell

Gerne kaufe ich wieder bei ihnen

Snelle levering, geen verzendkosten, uitstekende service zoals altijd!

Snelle levering voor een goede prijs

Kok watersport heeft snel gehandeld. Alleen jammer dat post NL aangegeven heeft dat ze ons niet thuis hebben aangetroffen, terwijl wij er gewoon waren. Ook geen briefje achter gelaten, kortom nooit langs geweest maar bestelling vergeten af te leveren.

Snel gevonden op de website, snel ontvangen!

Snelle levering, alles volgens afspraak zoals het hoort. Dik tevreden over KOK Watersport.

Uitstekende service.

Levering binnen één dag. Super.

Perfecte leveringen.

Na een vijftal bestellingen is dit mijn ervaring: altijd stipt geleverd en goed verpakt. Kopen tegen juiste prijs en geen verzendkosten.

Mooi en funtioneel product.

Product als omschreven. Snelle levering. Goed verpakt.

Goede service, keurige snelle levering

Blij met de snelle levering en goede verpakking van een noodzakelijke aanvulling van mijn reserve onderdelen.

Zeer goed!

Overzichtelijke website, interessante prijzen, makkelijk bestellen en snel verzonden!

Goede kwaliteit en service, snelle bezorging.

Goede kwaliteit en service, snelle bezorging.

snelle en goede kwaliteit van de geleverde spullen

Kok is een goede winkel op het gebiedt van watersport snelle levering en een goede prijs en kwaliteit.

Goede sevice,snel geleverd.

Ruim assortiment,nette verpakking voor verzending. En wat ik helemaal top vond is dat er geen verzondkosten waren. Ga zeker nog een keer iets bestellen !

Snel geleverd en goed in gepakt

Ik kon goed de spullen vinden. En kon kiezen hoe en waar ik ze afgeleverd wil hebben

Goede en snelle bezorging

Eerste keer bestel kan verder niet over oordelen

Spullen worden goed verpakt en snel bezorgd

Prima bedrijf

Uitstekend bedrijf

Snelle levering, voorzien van retourspapieren.

Snelle levering, perfecte communicatie

Bijna altijd zijn de producten er de volgende dag, top! Altijd goed verpakt, dingen met vloeistoffen erin vaak extra beschermd. Retouren worden ook netjes en snel afgehandeld. Vaak krijg je dezelfde dag nog een reactie op emails. Voor mij één van de beste online watersportwinkels!

Prima producten voor goede prijs

Op tijd geleverd, netjes verpakt. Goede spullen.