Orders steeds netjes correct en snel uitgevoerd
Snel, duidelijk, en als iets niet juist besteld is dan kun je het heel goed retour sturen. Jullie zijn prettig om mee te werken👍
snel, goed en goede service
Snel geleverd, correct verpakt
Snel en goed. Met een compleet aanbod en goed advies.
zie hiervoor commentaar
Meerdere keren kreeg ik ook mijn kleine bestellingen keurig thuis zonder verzendkosten, daar waar de concurrentie die wel doorberekent. Ook wordt een franco retourlabel meegestuurd. Voor mij niet nodig gebleken en toch erg correct!
Vlotte bestelling juist in time geleverd
Top bedrijf
Snelle levering en perfect verpakt! Inclusief geweldige terugstuurmogelijkheden (uiteraard niet nodig gehad)
snelle levering en goede prijs
goede website, snelle bezorging, stevige verpakking
Product was snel te vinden op de site. Na bestelling, snelle afhandeling en levering. Prima.
Zeer uitgebreid sortiment....prima service...zowel in de winkel als via de webstore.
zelfs negatieve revieuws worden niet geplaatst. besteld, betaald, maar nooit iets ontvangen.. het enige wat je dan kan doen op hun site is je afmelden van de nieuwsbrief.... moet ik dan echt langsrijden met een camera??!!
Beste heer de Graaf, Ik ben blij dat wij elkaar aan de telefoon hebben gehad. Uw bestelling was verzonden maar er was onduidelijkheid over de status bij Track & Trace. Daarom hebben we besloten u alvast nieuwe luchtschelpen toe te zenden. Fijn om te horen dat u die de volgende dag al aan het bevestigen was! -Klantenservice-
👍😀👍
erg goed de onderdelen binnen een dag geleverd
Vandaag besteld morgen in huis,degelijke verpakking,en zeer goede artikel omschrijving.
Snel opgestuurd en nette prijs, goed assortiment
uitstekende service
top
Ventilator roosters waren niet de juiste maat. Geld werd direct retour gestort. Zeer netjes!!!
Zeer goed geholpen