Pluspunten
Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd
Pluspunten
Goede website en bestelproces. Perfecte en tijdige levering binnen 1 dag.
VerbeterpuntenEen nauwkeurig afleverslot van PostNL was niet beschikbaar.
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan is prima
Pluspunten
snelle levering. netjes incl retour formulieren. spullen keurig verpakt.
Pluspunten
Snel en goede communicatie
Pluspunten
Gratis leveren, Een schot in de roos
Pluspunten
nette prijs, snelle levering, top!
één klein puntje: Tijdens het betellen werd er aangegeven dat het product al eerder geleverd zou worden. Was nu ipv de vrijdag, op de maandag. Is geen probleem voor mij, maar even verwarrend.
Pluspunten
Super blij met gratis verzenden en retouren. Goed telefonisch bereikbaar en staan klaar voor alle vragen! Top bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede backoffice heb de juiste onderdeel nummers gekregen. Volgende dag alles in huis.
Pluspunten
Keurig afgeleverd zoals beloofd. Bestelling is heel goed verpakt.
Pluspunten
Duidelijke, makkelijke site. Snelle levering, goed verpakt. Ze doen wat ze zeggen, ik zou hier zeker weer bestellen.
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
Snelle levertijd top en gratis verzendkosten
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
snelle service gratis verzending correcte prijzen goede communicatie met de klant mbt factuur, levering, etc.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle (na)levering, duidelijke afspraken.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Snel geleverd conform mijn verwachting
Pluspunten
Snelle en goede levering Netjes en goed ingepakt Nette retour bon er bij (indien nodig) Gewoon super top Zeker een aanrader
Pluspunten
Goede bereikbaarheid voor service en advies, telefonisch en per email.
VerbeterpuntenPrijzen liggen iets hoger en verzending duurt een dagje langer. Kniesoor die daar op let!
Pluspunten
Snelheid van levering, Geen verzendkosten voor kleine pakketten
VerbeterpuntenHele kleine zaken zoals ik die besteld heb konden makkelijk in een envelop die in de brievenbus past ipv een doosje. Proactieve informatie voorziening bij backorders.
Pluspunten
Snelle levering Mooie producten