Pluspunten
Snelheid van werken
Pluspunten
geen verzenkosten heldere, duidelijk website
Verbeterpuntenzoekmanieren / woorden om artikelen te vinden levering op zaterdagochtend ipv op toegezegde vrijdagavond
Pluspunten
Snelle en correcte levering van bestelde spullen
VerbeterpuntenGeen,zo doorgaan
Pluspunten
Snelle en goede levering van een bestelling via het internet. In de winkel wordt je heel goed geholpen, komen met de juiste oplossing die voor jou van toepassing is.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling en levering
Pluspunten
Ze hebben een groot assortiment
VerbeterpuntenIk de laatste maanden vrij vaak in de winkel geweest maar het valt me op dat het personeel zo weinig vriendelijk is. Kom je binnen zegt er niemand je gedag, ze lopen je straal voorbij. Eenmaal in de winkel loopt het personeel wat onduidelijk heen en weer dus als je iemand zoekt om je te laten helpen is dat nog vrij lastig. Ook kreeg ik de indruk dat geen van hen het erg leuk vond om klanten te helpen. Ook al reken ik iedere keer voor honderden euro's af, een kopje koffie kon er nog nooit vanaf. Het management zou eens een zg 'ghost' moeten sturen, ze zouden zich rot schrikken!
Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend dat u een bezoek aan onze winkel zo ervaart. Het is absoluut niet de bedoeling. Iedereen moet zich welkom voelen. Met vriendelijke groet, Karin- Klantenservice
Pluspunten
Zeer deskundig en vriendelijk. Meedenken in oplossingen is ook een sterk punt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke en ter zake doende service.
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken.
Pluspunten
deskundig en vriendelijk personeel. redelijke prijzen, groot aanbod
Verbeterpuntenmaandag open, verzenden naar buitenland, sommige klanten zitten in Spanje of de Cariben
Pluspunten
Snelle service met goede bestel site, helemaal top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ruim assortiment, geen gekke prijzen, géén verzendkosten, snelle levering
VerbeterpuntenNog groter assortiment :)
Pluspunten
Duidelijke website en procedure. Zeer snelle levering. Zelfs bij kleine bestelling geen verzendkosten Helemaal top.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Nette en duidelijke site, afhandeling verloopt vlot.
VerbeterpuntenEen paar telltales met pakketpost waar een envelopje ruimschoots zou volstaan. Het zal standaard zijn, maar komt op me over als schieten op een mug met een kanon.
Pluspunten
zeer snelle en nette verzending .
Verbeterpuntengeen , ga zo door een duipje
Pluspunten
Beste artikelen goed verpakt, goede updates tijdens verzend proces en nette retour procedure
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle afwikkeling
Pluspunten
na een vraag werd er direct gehandeld en de oplossing gevonden.Zeer proffesioneel
Pluspunten
Er zat duidelijke retour-informatie bij. Die had ik niet nodig want alles was 'ok', maar dat viel wel positief op. Daarnaast verzenden ze naar een 'pick up-punt'.
Pluspunten
Vlotte en correcte aflevering, uitstekend.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle verzending en geen verzendkosten hoeven betalen
Pluspunten
Snel en keurig afgeleverd.
VerbeterpuntenNiet na één keer.
Pluspunten
snel en accuraat verzonden
Pluspunten
Snelle reactie op vraag en snelle levering top