Pluspunten
Supersnelle levering! Prima communicatie en alles netjes via de email.
Pluspunten
Geen verzendkosten, snel verzonden en keurig verpakt met mapje om bon en pen erbij! Hele goede service, zeer tevreden!
Pluspunten
Prima service tegen redelijke prijzen. Uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenTja?
Pluspunten
goed verzorgd mn complimenten
Pluspunten
Geweldige sortering. Vakkundig advies en zeer behulpzaam.
Pluspunten
Snel en netjes zeker een aanrader om hier te kopen Top bedrijf
Pluspunten
Voor ieders een betaalbare prijs. snelle bezorging, top verpakt. Als een warme deken.Zo hoort, en kan het ook!
Verbeterpuntengeen aanmerking,blijf het zo houden,ik kom zeker nog eens terug.
Pluspunten
Ruime keuze, scherpe prijzen, goed te bereiken. Duidelijke website, vriendelijke bediening.
Verbeterpuntenwat meer parkeergelegenheid soms....
Pluspunten
- snelle response en levertijden - goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de order - duidelijke retour procedure meegestuurd (niet dat we het nodig hadden) - en dank voor het kaartspel :-)
Verbeterpunten-
Pluspunten
supersnel geleverd geen verzendkosten
Pluspunten
Zakelijk,vriendelijk,snel,correct.
Verbeterpuntengeen
Artikel snel verzendklaar gemaakt. (zaterdag middag). Post nl heeft pas maandagavond het pakket opgehaald en dinsdag afgeleverd. Ik had het maandag verwacht.
Pluspunten
Pakketje netjes verstuurd
Pluspunten
Goed en netjes geholpen via de telefoon. Voor 16.00 uur besteld en ik had het de volgende dag al in huis.
Pluspunten
VerbeterpuntenOp de bij de kaarten meegeleverde plastic hoezen zaten stickers die slecht te verwijderen waren. De lijm bleef achter op het plastic.
Pluspunten
VerbeterpuntenMogelijkheid om te ruilen ipv retourneren en opnieuw moeten bestellen/betalen. Scheelt handelingen en tijd.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke webshop, correcte afhandeling
Pluspunten
ruim aanbod
Verbeterpuntende hele winkel straalt iets onpersoonlijks af, te hoog plafond, sombere en kille verlichting
Pluspunten
Vlotte levering en goede prijs. Tevens is de verpakking niet te groot: Tegenwoordig worden pakketten in veel te grote dozen verzonden.
VerbeterpuntenGa zo door! Goed dat jullie deze vragen stellen. Kort en bondig.
Pluspunten
Prima kwaliteit en hele.snelle levering. Ook de prijzen zijn heel netjes en acceptabel, dus chapeau !!!
VerbeterpuntenKan er geen opnoemen, ik ben uitermate tevreden.