ik wacht nu meer dan een week op een bestelling
Beste heer Cox, de door u bestelde handschoenen worden vandaag met Postnl verzonden. De verzending heeft iets langer geduurd doordat de handschoenen vanuit Engeland binnen moesten komen. -Klantenservice-
Goed assortiment
Zeer kwalitatief product van lagun.
Zeilkleding heel netjes verzonden en ontvangen.
Goed verpakt met evt retoursticker erbij. Snel geleverd,
Komt afspraken na
Goede aanbieding van de Musto zeillaarzen. Makkelijk bestellen, was op voorraad en snelle levering. Groot pluspunt is dat het hufterproof verpakt was incl breekbaar markering zodat er bij de coeboy pakket verwerking en bezorging weinig meer kan gebeuren.
Men reageert heel snel op vraag naar inlichtingen via e-mail alsook telefonisch. Dikwijls heel goede promo’s en gratis verzending. Echte aanrader!
service gericht en goed assortiment,
Site, prijs, levering oké
Ik was niet tevreden met 1 item. Retour gestuurd en geld binnen de kortste keren terug gestort
zeer goed
Prima ervaring: bestelling was heel goed verpakt, snel bezorgd en voor een prima prijs. Aanrader, wij gaan zeker vaker bestellen.
Alles wordt netjes geregeld.
Prima correcte service en ondersteuning
Vhf gekocht voor 16u en werd de volgende dag geleverd, toestel werkt uitstekend
Makkelijk besteld en op tijd geleverd
Prima bedrijf. Ook na een dag waren mn bestelde producten binnen.
Niks mis mee, makkelijke website en snelle levering. Alleen de verzendkosten voor een héél licht brievenpost pakketje aan de hoge kant.
Keurig geregeld en prima retour beleid.
Professioneel met een directe communicatie en correcte afhandeling
gewoon erg goed.
Uitstekende service. Tot nog toe nog niet gehad dat er iets nageleverd werd. Je krijgt een mail dat het verstuurd is en een track en tracé code. Veelal na een dag geleverd.