Pluspunten
Absoluut bliksemsnel versending. Namiddag 15:15 uur besteld, volgende morgen 8:00 uur geleverd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Bestelling compleet en snel thuis bezorgd.
Pluspunten
Correct en prijsgunstig
VerbeterpuntenNederlandstalig handboek leveren bij portofoon lijkt mij een MUST in Belgie is dit wettelijk verplicht!!!
Pluspunten
Bestelprocedure verloopt keurig! Duidelijk en snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering. En zelfs de pakbon zag er chique uit. En leuke attentie bij de bestelling!! Thanks
Pluspunten
Vlotte en zeer nette afhandeling.
Pluspunten
goed product en snelle bezorging
Pluspunten
Het snel op de hoogste stellen als het product onverwacht een langere levertijd heeft. Daarbij een goede oplossing bieden en vervolgens snel afhandelen.
VerbeterpuntenBedankt voor jullie service.
Pluspunten
gegeven info, geduld (zelfs na 10 mails :-) ), termijn levering,
Pluspunten
vriendelijk personeel goede service snelle en correcte levering scherpen prijzen
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Goed verpakt en gratis verzending
VerbeterpuntenNiks, alles was prima in orde
Pluspunten
Goede, snelle levering en overleg is uitmuntend
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Geen loze beloftes, gewoon doen. Bestelling kwam keurig op tijd, netjes verpakt en ook nog een presentje. Top zaak
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, geen portokosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
klantvriendelijk, snelle service/levering, leuke attentie ontvangen bij de levering. Al met al hebben wij het als zeer prettig ervaren.
VerbeterpuntenIk zou het zo niet weten.
Pluspunten
Supersnelle levering Goede prijs Keurig verpakt Geen verzendkosten Leuke attentie in het pakje
Pluspunten
Goede prijstelling, snelle levering
Pluspunten
Alles is netjes verzorgt inclusief retourspapieren die we uiteraard niet nodig hadden. Kortom we zijn zeer teverden.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenOnmogelijk om te bestellen als (buitenlands) bedrijf, ook na aanvraag via e-mail.
Pluspunten
Snelle en goede levering. Produktvragen werden zeer vakkundig beantwoord door een vriendelijke klantgerichte medewerker. Dit kan niet beter!
VerbeterpuntenZoeken op de website levert niet altijd het gewenste reusltaat, tereijl het gezochte produkt wel in het assortiment zit.
Pluspunten
Op tijd bezorgd
Pluspunten
Correcte afhandeling. Snelle levering.