Pluspunten
Goede prijs, nette bezorging
Pluspunten
Snel, gratis verzending en keurig verzorgd inclusief folder en retourstikker. Reden te meer om in de toekomst bij KOK weer iets te bestellen.
Pluspunten
- snelle levering - gratis verzendkosten - prima prijzen t.o.v. Andere winkels/webshops. Erg tevreden met de afhandeling van mijn eerste bestelling!
Pluspunten
Lier veertjes op voorraad Korrekt te woord gestaan
Een nalevering die de volgende dag na de hoofdaflevering mag van mij ook in een keer geleverd worden. Dan wel graag een mail dat de hele bestelling een dag later komt, of nog mooier de klant hier een keuze in geven. Bij niet reageren van de klant leveren volgens huidig beleid.
Pluspunten
Goede webshop Snel antwoord op email Mooie artikelen
Pluspunten
Snelle leverting duidelijke site
VerbeterpuntenIets minder plastic in de doos, gasslang is niet breekbaar toch?
Pluspunten
Snelle, en zelfs een pen in de nette levering. Top
Pluspunten
Snel en goede prijs
Pluspunten
Het is mijn eerste contact met Kok Watersport. De bestelling geplaatst op zaterdag en maandag de spullen al in huis. Beter kan gewoon niet.
Pluspunten
Snelle reacties en goede service
VerbeterpuntenWanneer men besteld met creditcard en aanheeft het product op te komen halen, volgt er toch een mail met wanneer het product wordt verstuurd,.......hierdoor moet je toch gaan bellen, dit geeft nl ruis.
Beste Rob, Wij hebben inderdaad geconstateerd dat er op dat punt een onjuistheid staat op de website. Dit wordt meegenomen in de verbeterpunten. Sorry dat u er hinder van heeft ondervonden. -Karin, Klantenservice-
Pluspunten
10 op 10
VerbeterpuntenIk zou het niet weten .. was wel blij met het extra geleverde spel kaarten
Pluspunten
lage prijs
Verbeterpuntengeen levertijd ontvangen product levering niet te volgen product na 10 dagen nog niet geleverd
Pluspunten
Super snelle service
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Alles goed geregeld. Alleen partner PostNL houdt zich niet aan de afspraak maar dat ligt aan de bezorger..
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
zeer snelle service en een leuke attentie, dank u wel
Pluspunten
Prima service!
VerbeterpuntenNil
Pluspunten
Goede web shop,snel en gratis bezorgen is een pluspunt!!
VerbeterpuntenPersoneel in de zaak is erg arrogant ! Tip :wees blij met je klanten en vriendelijk zijn kost niets,je kan als klant overal terecht met je geld!!!
Pluspunten
supergoede website