Pluspunten
Bestelling via de website vlot geleverd conform afspraak. Heldere en duidelijke communicatie
Pluspunten
Altijd goed geholpen. Vakkennis aanwezig. Groot aanbod.
Pluspunten
Altijd op voorraad en bijzonder snel geleverd. Netjes verpakt en gemakkelijk retour te zenden indien nodig. Kortom, optimaal gemak en het scheelt mij veel files!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er zit een retour sticker met antwoordnummer bij.
VerbeterpuntenKrijg een lamp verpakt in uitlsuitend bubbeltjes plastic, zonder boekje en zag eruit alsof die al een leven lang dienst had gedaan op een zeeschip. Zaak rerour gestuurd en elders een product besteld. Sorry geen KOK watersport meer. Dat iemand het op durft te sturen op die manier zegt mij genoeg
Vervelend om te horen dat u niet tevreden tevreden bent. Wij kunnen u verzekeren dat de Allpa Handschijnwerper nieuw is geleverd. Van gebruik is geen sprake, ook betreft het geen showroommodel. De reden voor verpakking in bubbeltjes plastic is simpel: De leverancier levert deze namelijk los, zonder doos of plastic omhulsel. Om uw bestelde product maximaal te beschermen verpakken wij deze zo goed mogelijk. En aangezien het een product betreft waarvan mag worden aangenomen dat iedereen het zonder instructies zal kunnen gebruiken (het is tenslotte een zaklantaarn met slechts één knop), is er geen handleiding beschikbaar. Wij hebben uw bestelling inmiddels retour ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Het aankoopbedrag staat op uw rekening.
Pluspunten
correcte, snelle en voortreffelijke levering, perfect
Pluspunten
Accurate en snelle levering! Keurige bijlagen voor eventuele retourzending. Zelfs klein gadget kado!
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Verkoop onderdelen voor de pleziervaart
VerbeterpuntenMaatvoering van de vetus Ankerrol heeft een wel zeer vreemde tolerantie. De diameter klopte, maar dat was ook gelijk de enige die klopte. Kortom ik bestel niets meer.
Beste heer Kemme, Jammer dat u niet tevreden bent over het geleverde product. Zoals ik u telefonisch al aangaf heeft u een onderdeel besteld dat uitsluitend geschikt is voor Vetus. U heeft echter een ander merk ankerrol waardoor dit niet past. Uiteraard kunt u bij ons bestelde artikelen in originele staat altijd terugsturen, waarna wij het bedrag terugstorten. U heeft echter aangegeven dat u de rol zelf heeft gemodificeerd waardoor deze nu toch passend is en deze graag wil gebruiken. Wij wensen u ondanks alles veel plezier met de Vetus ankerrol toe en hopen u in de toekomst toch nog eens op onze website of in onze watersportwinkel te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Karin Groeneveld
Pluspunten
Erg snel zending correct verpakt ontvangen,zelfs een retour mogelijkheid onder andwoordnummer,dus kosten vrij is ingesloten.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde spullen
Pluspunten
snelle levering goede verpakking
Pluspunten
Super snelle levering !!! Goed service.
Pluspunten
snelle levering, voordelige prijs, leuke attentie
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Snelle levering!