Pluspunten
snelle levering, voordelige prijs, leuke attentie
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Al vaak voor grote bedragen bij Kok Watersport besteld. Altijd netjes op tijd en goed verpakt ontvangen. Eventueel verkeerde bestellingen netjes om kunnen ruilen voor het goede, of gewoon geld terug. Ik zoek niet verder meer voor mijn boot, ga altijd rechtstreeks hier heen, en vind wat ik zoek. Af en toe kijken of het goedkoper kan, heeft bij mij nog maar weinig resultaat gehad. Een aanrader voor alles op watersport gebied!
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik er geen, heb tot nu toe niets te klagen gehad!!! Top hou zo vol!
Bedankt voor de mooie review. Erg fijn om te zien dat u tevreden bent. Daar doen wij het voor! Team Kok Watersport
Pluspunten
Perfecte service, ook via de webshop.
Pluspunten
goede internet site en snelle service
Pluspunten
Netjes bezorgd, leuke attentie er bij en factuur netjes in een mapje, top !
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende telefonische informatie
Pluspunten
Snelle en goeie levering
Pluspunten
Correcte en snelle service. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle actie, super.
Pluspunten
Perfecte service en keurig op tijd geleverd
Pluspunten
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Handig dat er een Track & Trace e- mail verzonden wordt.
Pluspunten
gekregen wat verwacht werd en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen.
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen via website en snelle levering
Pluspunten
Makkelijke bestelprocedure, zeer snel en correct geleverd!
Pluspunten
Vlotte service
Pluspunten
Snelle service. Bestelling na 16u gedaan en toch de volgende dag al in huis. Prima.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Eenvoudig bestellen en betalen en alles werkt en is op tijd
VerbeterpuntenDe prijs voor het artikel en de aflevering vind ik aan de hoge kant
Pluspunten
Snelle levering, goede afhandeling Alles conform verwachting
Pluspunten
Goede respons
VerbeterpuntenTe weinig aandacht voor het echt willen oplossen van een probleem ( was tien jaar geleden beter) Mager boeken aanbod; teveel gedreven door marge politiek van importeur/distributeur
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering
VerbeterpuntenZonodig afleveren bij post.nl punt
Pluspunten
Alles netjes afgeleverd