Pluspunten
Perfecte opvolging en levering.
VerbeterpuntenVraagje , is er een Nederlandse handleiding voorhanden ?HX300E
Pluspunten
Snelle levering, zeer lage prijs
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Duidelijke site. Makkelijk betalen. Duidelijk in wijze van verzenden en track and trace link. Snelle levering. Mogelijkheid in winkel af te halen.
Verbeterpuntenzo houden.
Pluspunten
Prima snelle en goede levering
Pluspunten
snelle levering conform toezegging
Pluspunten
Vlotte afhandeling
Pluspunten
Keurige vlotte medewerkers aan de telefoon. Snelle levering.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan!
Pluspunten
Snelle afhandeling. Precies zoals het moet
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correct, juiste prijzen, snel
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
ruim assortiment
Pluspunten
zeer snelle afwikkeling
Pluspunten
Groot assortiment tegen een aantrekkelijke prijs
Verbeterpunten- Artikelen die op voorraad staan op website, blijken niet op voorraad te zijn. - Op website wordt aangegeven dat op dinsdag wordt geleverd, terwijl dit pas op woensdag gebeurd.
Pluspunten
snelle levering en geleverde artikelen voldoen aan de verwachting
Pluspunten
leuk cadootje!
Pluspunten
Het bestelde was de volgende dag binnen. Top!!
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelle levering keurige verpakking
VerbeterpuntenGeen
Dacht 3 Vetus luchtschelpen te kopen maar bleek bij levering een gelijkwaardig alternatief te zijn wat niet als zodanig op de website stond aangegeven.
Beste heer van Duijvenvoorde, Wij zijn onlangs van leverancier gewijzigd en dat was nog niet aangepast op de website, excuses daarvoor. Fijn om te horen dat u blij bent met het alternatief. Karin - Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn erg veel, ventiel besteld van 1,50 dat komt in een doosje aan,een de kosten voor het verzenden 5€.
Pluspunten
snel, duidelijke website, correcte verpakking, leuke gadget erbij
Pluspunten
zeer snelle levering. vriendelijke mensen aan de telefoon
Pluspunten
Snelle afhandeling orders
VerbeterpuntenIndien met iedere bestelling een commerciële factuur meekomt (geen factuur opgemaakt in email) uitprintbaar als PDF, zou het 5 sterren zijn geweest
Pluspunten
Netjes op tijd en correct geleverd
VerbeterpuntenMoet ik nog tegen komen.
hoe kan het als ik de plusvan kontackt stroom op 86 zet en de aarde op 85 ,30 naar 87 aangesloten heb al 4 relay swits gebruikt doen het even en dan kapot . wat kan de oorzaak zijn
Pluspunten
goed gedocumenteerde levering in meer dan ruime doos.