Pluspunten
VerbeterpuntenVarieer in verpakkingswijze en verzendkosten voor kleine producten die in een bubbelenvelop passen. Nu waren de verzendkosten (nodeloos) hoger dan de prijs van het product.
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer dagen open :)
Pluspunten
Topi !!! Snelle correcte service !
Pluspunten
Goed assortiment
Pluspunten
Direct de volgende dag verstuurd en goed verpakt.
VerbeterpuntenTwee punten: - voor mij is het niet nodig om een handtekening te verplichten bij verzending. Daardoor kan het pakket ook bij de buren worden afgeleverd. - het zou handig zijn om ervoor te kunnen kiezen het pakket af te halen bij een ophaalpunt.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb een hekel aan het maken van een account en velen met mij. Daarom raad ik het bedrijf niet aan.
Pluspunten
deskundigheid, betrouwbaarheid, goed gesorteerd, klantvriendelijk
Verbeterpuntenmomenteel niet, ga vooral zo door
Pluspunten
Correct en volgens afspraak afgehandeld
Pluspunten
via internet.zeer goed verlopen. beoordeling; zeer goed!
Pluspunten
Catalogus en snelheid van levering
VerbeterpuntenLeesbaarheid van catalogus, zoomfunctie?
Pluspunten
Keurig en op tijd geleerden met beschrijving
Pluspunten
efficiente site en snelle levering
Pluspunten
Ons pakketje maakte helaas wat onbedoelde omzwervingen. Na telefonisch contact met medewerker Karin werd dit zeer zorgvuldig afgehandeld.Complimenten!
Pluspunten
Bijna nergens te bestellen rubberen afdicht-ring voor een traditionele messing patrijspoort 100mm hebben ze gewoon op voorraad en wordt snel geleverd.
VerbeterpuntenArtikelen die gewoon als briefpost verstuurd kunnen worden en door de brievenbus kunnen worden afgeleverd, moeten je niet als pakketpost versturen. Is nodeloos duur (dubbele prijs) en je moet ervoor thuis zijn of blijven.
Pluspunten
Duidelijke communicatie , goede product info en uitstekende levering
VerbeterpuntenNiets . Gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle levring en je betaalt geen verzendkosten. Omdat het ook een fysieke winkel is kan je ook bellen voor deskundig advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima levering! Op tijd voor scherpe prijs
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenDe webshop kent te weinig mogelijkheden om te filteren waardoor je door alle pagina's moet. Daarnaast wordt van iedere maat het artikel getoond. Handiger zou zijn 1 artikel tonen en met Mousover de maten tonen.
Pluspunten
snelle levering en goed advies
Verbeterpuntengeen