Pluspunten
Kreeg de mogelijkheid om bestelling te annuleren en geld terug gestort te krijgen.
VerbeterpuntenZet niet op de site dat iets binnen 3 dagen uit voorraad geleverd kan worden als het niet op voorraad is .
Beste heer de Bruijn, Bedankt voor uw review. Wij proberen de voorraadstatus van onze artikelen zo nauwkeurig mogelijk aan te geven. "levertijd 3-7 werkdagen" is, indien voorradig bij onze leverancier. En dat is bij het door u bestelde artikel helaas niet het geval. De verwachte leverdatum heb ik u van de week per e-mail doorgegeven en mocht daar verandering in komen, laat ik u het direct weten. Het tussentijds annuleren blijft uiteraard altijd mogelijk. Karin- Klantenservice
Pluspunten
Goede sortering, goede prijs en flexibele meewerkende houding bij wijziging van de bestelling.
iets betere verpakking
Pluspunten
snelle zending goed verpakt
VerbeterpuntenKan het bedrijf eigenlijk niets aan doen maar Post NL wel: zondagavond bericht dat pakket bij Post NL ligt, dinsdagmorgen bericht dat het die morgen bezorgd wordt. In de tussentijd een aantal malen gekeken: nog geen bezorgmoment vastgesteld.
Pluspunten
Duidelijk en een snelle levering
Pluspunten
SUPERSNEL
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
snelle afwerking.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima geregeld , je bestelt, je betaalt en je krijgt de spullen meteen geleverd.
Pluspunten
Snelle correcte levering voor schappelijke prijs.
Pluspunten
goede service, snel geleverd,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel verzonden, factuur en verzend gegevens vooraf. Zelfs op zondag! Echt een pluspunt
Pluspunten
Supersnelle levering, heel goede prijzen, alles dik OK !!! Mijn bestelling zat de dag nadien al in de bus !
Pluspunten
VerbeterpuntenControleer of het product ook in de verpakking aanwezig is, voordat je het verstuurt.
Pluspunten
Snelle afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden via email.
Pluspunten
Snelle levering van goede materialen
VerbeterpuntenAfleverinschatting van Kok voor Post NL klopte niet. PostNL was later en had zijn leverdetails pas laat ter beschikking.
de overweging om mbt online ook op maandag de bestellingen te verwerken
Pluspunten
Snelle levering en professionele indruk
Pluspunten
duidelijke website wanneer wordt het bezorgd
Pluspunten
?
VerbeterpuntenSlechte service.
Beste heer, Jammer om te zien dat u geen prettige ervaring heeft met bestellen in onze webshop. Ik ben daarom ook benieuwd waar het mis is gegaan en of ik nog iets voor u kan betekenen. Helaas krijg ik u niet te pakken op het bij ons bekende telefoonnummer. Laat u het weten wanneer ik iets voor u kan doen? Karin Klantenservice
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering (indien voorradig.
VerbeterpuntenMisschien voorraad bekent maken via website. Zit nu te wachten op een nalevering wat i.v.m. planning niet goed uitkomt.
Pluspunten
snelle levering duidelijke communicatie