Pluspunten
snelle levering;prima verpakt
Pluspunten
redelijk snelle levering; bij door bedrijf gemaakte fout, snel herstel en prettige afhandeling
Verbeterpuntenbij webwinkel op de 1e pag is het niet mogelijk het aantal artikelen aan te geven. Dit was even onduidelijk. pas na het kiezen van het artikel kan er een aantal gekozen worden. Verder niets op (de webwinkel en personeel) aan te merken
Wij zullen uw verbeterpunt binnen 2 weken meenemen, dit is een terecht punt waarmee we meteen aan de slag gaan, dank voor uw commentaar! Webmaster.
Wat meer aandacht hoe de spullen worden ingepakt zou wel kunnen
Beste heer v.d. Velden, spijtig te zien dat uw bestelling niet heel aangekomen is. Zoals ik telefonisch ook aangaf, het is uiteraard mogelijk om de rol inseal om te ruilen. Graag hoor ik van u of van het aanbod gebruik wenst te maken. Ik kan u garanderen dat er in de toekomst nog meer aandacht besteed wordt aan het verpakken van de bestellingen. -Klantenservice-
Pluspunten
Zeer enthousiast en klantvriendelijk, willen je niet het duurste verkopen, wel het juiste. positieve ervaring.
Pluspunten
Je krijgt méér dan je bestelt. In mijn geval, een aardige flesopener :) Maar ook nog een razendsnel. Ik ben tevreden met mijn bestelling.
Pluspunten
Snel de juiste onderdelen geleverd!
Pluspunten
Deskundig, vriendelijk
Pluspunten
- uitgebreid assortiment - goede prijs/kwaliteitverhouding - zeer klantvriendelijke service
Verbeterpunten- mis de spinlock reddingsvesten
Pluspunten
prima snelle levering!!!! aanrader
Pluspunten
Snel en netjes geleverd en als het niet goed gaat lossen ze het netjes op top
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website
Pluspunten
De geleverde goederen kunnen we nog moeilijk beoordelen, het was een deelzending. Had wat ons betreft even mogen wachten tot bestelling compleet was.
VerbeterpuntenWe hebben ons geërgerd aan Post.NL. De aflevertijd kon liggen tussen 8.30 en 21.30 uur. Dat is wel heel rekbaar. Uiteindelijk zending gemist, de hond moest ook even uitgelaten worden. Voor de volgende dag stond hetzelfde leverschema op. Nog geprobeerd om het via een afleverpunt te doen maar Post.NL website werkte niet. Uiteindelijk wel afgeleverd maar helaas een deelzending. Hebben we dat drama nog een keer!! Neem sep een andere pakketdienst.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering met surprise
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en snelle verzending , perfect !
Pluspunten
snelle accurate levering, goed overzichtelijke website
Verbeterpuntengoederen in beter passende verpakking opsturen, 50% van de leveringsomvang is afval
Pluspunten
Prima en snelle service!
Pluspunten
Website/shop overzichtelijk telefonisch contact prima advies vragen snel beantwoord snelle service en prima verpakt. Bestelling was compleet
Verbeterpuntenopmerking veld bij opgave bestelling zodat er niet los gemaild hoeft te worden :-)
Verbeterpunten0
Pluspunten
Pluspunten
doet wat ze beweren. Juiste artikel, goed verpakt op het juiste tijdstip leveren.