Pluspunten
Snelle levering, uitstekende service.
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Snelle en accurate levering.
Pluspunten
Voorraad informatie is handig en een snelle levering
Pluspunten
goede kwaliteit en ruime sortering
Pluspunten
Alles vlot verlopen!
Pluspunten
Behulpzaam en snelle bezorging en informatie
Pluspunten
zowel via internet, telefonisch als bij de winkel zelf is er prettig contact. uitstekende service.
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Verbeterpuntenvaste klanten pas aanbiedingen voor vaste klanten korting na mate je meer besteld bij jullie
Pluspunten
Zeer snelle levering keurig verzorgd
Pluspunten
Goede voorraad en uitgebreid assortiment in de wjnkel
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid personeel (op enkeling na) Men kijkt je soms nog net niet de winkel uit. Personeel wat achter de kassa staat te kletsen terwijl jij als enige staat te wachten bij de kassa om af te rekenen.. Om vervolgens een andere collega erbij te roepen zodat ze het gesprek af kunnen maken.. Of bij de kassa gelijk beginnen met afreken ipv goedendag te zeggen en te vragen of ik alles heb kunnen vinden, vind ik niet erg netjes. Nodige ook totaal niet uit om personeel iets te vragen. Jammer van zo'n mooie winkel! Zou naar mijn mening ook anders kunnen. Het is dat de winkel voor mij in de buurt zit, maar ik gun mijn geld een andere ondernemer/bedrijf meer.
Beste meneer, ik vind het vervelend om te lezen dat u onze winkel als negatief en onvriendelijk ervaart. Om u een ander gevoel te geven wil ik u uitnodigen voor een kennismaking en een rondleiding in ons bedrijf zowel voor als achter de schermen. Met vriendelijke groet, Marc Roskam Verkoopleider Kok Watersport.
Pluspunten
Snelle accurate levering.
Pluspunten
correcte en snelle afhandeling
Pluspunten
snelle afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Pluspunten
Eerste bestelling bij Kok watersport. Alle bestelde onderdelen op voorraad en de volgende dag al geleverd. Onderdelen waren goed verpakt. Netjes track en trace code gekregen.
Pluspunten
volledige info over het product en snelle levering
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Prijsgunstig