Pluspunten
Makkelijk website correcte levering korte levertijd
Pluspunten
- snelle levering - incl. sticker met retouradres voor gratis terugsturen
Er is niet precies geleverd waarmee op de website wordt geadverteerd. De foto op de website toont een doucheslang die versterkt is (te zien aan het ruitjespatroon) en daardoor geschikt is voor douchekoppen met handbediening. Gestuurd is echter een gladde slang die volgens deskundigen ongeschikt (te zwak) is voor een douchekop met handbediening
Beste meneer, het klopt dat de slang glad is. Onze foto is onjuist. Indien u de doucheslang niet kunt gebruiken mag u deze retour zenden met het meegeleverde retourformulier en de oranje antwoordnummersticker. -Klantenservice-
Pluspunten
Snel en correct geleverd
Pluspunten
korrekt
Pluspunten
Zeer gunstige prijzen van de spullen die ik gekocht heb,en een vlotte levering
Pluspunten
Snelle levering! Zorgvuldig ingepakt !
Pluspunten
Binnen 5 minuten na de online bestelling al telefoon gekregen over mijn bestelde product. Geweldig, dat is goede service. Goede service daar valt of staat een bedrijf mee. Product 's middags besteld en de volgende dag gewoon in huis, prima. Na een onduidelijkheid in een handleiding zijn ze direct bereid je door de vertaling heen te loodsen. KOK watersport, volledig nieuw voor mij, maar nu al wel een topper. KOK watersport, dank.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
Prima snelle levering. Volgende dag in huis.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle en punctuele levering.
Pluspunten
alles ok
Pluspunten
Overzichtelijke website en uitgebreid assortiment met bovendien veel voorraad. Zelfs aan een eventuele retourzending is gedacht. Kortom, top geregeld. Ik stap de auto niet meer in!
Pluspunten
Als je iets vraagt dan wordt je altijd perfect geholpen. Ga zo door
VerbeterpuntenDie zijn er niet
Pluspunten
overzichtelijke site en vlotte levering
Verbeterpuntenprijsniveau mag nog iets omlaag
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en accurate levering
Pluspunten
snel en op tijd bezorgd
Pluspunten
Duidelijke info, snel geleverd
Pluspunten
Gewoon goed, snelle levering en goede klantenservice!
Pluspunten
Nette afhandeling, goede conmunicatie, snelle levering. Top!
Pluspunten
op tijd, correcte inhoud, geen naleveringen, correcte site
VerbeterpuntenGa door met het uitbreiden van jullie assortiment, en hanteer concurrerende prijzen. Ik shop nu voor een deel nog ergens anders vanwege prijs en assortiment.