Pluspunten
Transparante werkwijze, overzichtelijke/ gebruiksvriendelijke webshop, correcte afhandeling, goed verpakt, en snel geleverd.
VerbeterpuntenMag natuurlijk altijd goedkoper...(beetje flauw)
Ik ben van mening dat het bericht over het niet op voorraad hebben van het door mij bestelde artikel te lang heeft geduurd vier dagen En de nalevering gaat ongeveer twee weken duren Voor een internet bestelling veel te lang Zonder dat mij de mogelijkheid geboden wordt de bestelling te anuleren
Pluspunten
Doet wat het moet doen; duidelijke informatie, stipt op tijd bezorgd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en prima retour regeling van artikelen.
Pluspunten
Correct en in time !
Pluspunten
Goede service,snelle levering, duidelijk retourbeleid
Pluspunten
Heel goede service. 100% bereid meet te denken en dingen op te lossen.
Pluspunten
Verstand van de materie Meedenken met de klant Snelle levering Goed verpakt Incl. extra
VerbeterpuntenTot nu toe geen.ga zo door.
Pluspunten
alles netjes en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering, uitgebreide website, vertrouwde indruk.
VerbeterpuntenProduct info uitbreiden. De antenne toebehoren mis ik de losse antenne koppeling of conector, die is moeilijk te vinden op de site. Ook jammer dat een bij-bestelling van deze antenne conector bij een nog niet verzonden bestelling, niet mogelijk is en slechts als aparte bestelling met extra verzendkosten kan geschieden.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke info over retourneren.
Pluspunten
Zeer goede en snelle service
Pluspunten
Snelle bezorging duidelijk site
Pluspunten
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Mooie overzichtelijk web shop/ website; Duidelijk in wat er verwacht mag worden vanaf KOK bv levertijden; Nette verpakking; Duidelijke beschrijving voor als er iets retour gestuurd moet worden; retoursticker met antwoordnummer; -
Verbeterpuntengrote stuks verpakking van kleine producten.
Pluspunten
Echt supper mooien winkel sommigen dingen zijn hier zo goed koop dat ik het negens zo goed koop kan kopen makkelijk berijk baar met de auto
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeter punten
Pluspunten
je wordt er altijd op een positieve manier benadert en behandeld en ze zijn heel serieus met de klant bezig en proberen altijd een oplossing te zoeken en te vinden eventueel via contact met hun leveranciers
Verbeterpuntenblijf op deze positieve manier doorgaan via goede service en behulpzaamheid blijven de klanten altijd terug komen of je aanbevelen via mond op mond reclame
Pluspunten
Alles op voorraad en snel geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
M.b.t. bestellen via internet: Nette webwinkel met status (op voorraad/niet op voorraad) bij de artikelen en de mogelijkheid een apart verzendadres weer te geven. Duidelijk bestelproces. Verder ruim assortiment, waar zoals ik ondervond ook aan de Doe het zelver die zelf een boot renoveert is gedacht (anders verkoop je niet een ruime sortering van de producten van de IJssel coatings)
VerbeterpuntenM.b.t. tot de webwinkel Jullie zouden nog kunnen vermelden, de "sluittijd" m.b.t. hoe laat de bestelling moet binnen zijn zodat hij nog die dag verzonden wordt bijv. vandaag voor 16:00 uur besteld en op voorraad is vandaag verzonden en morgen bezorgd.
Pluspunten
Snelle vlotte levering