Zoals steeds snelle levering en meteen ook de documenten er bij om terug te zenden! Deze heb ik echter nog nooit hoeven te gebruiken!
Top service, snelle levering en correcte levering.
Het artikel dat ik besteld heb binnen een dag geleverd.
Ondanks mijn kleine bestelling toch een zeer verzorgde zending ontvangen, met zelfs een retourformulier al ingesloten. De geleverde artikelen waren prima in orde.
Snelle levering is belangrijk!
Scherpe prijs en probleemloze levering
Bestel regelmatig en altijd juist en correct.Als er iets niet op voorraad is wordt dit aangegeven wat belangrijk is heb het al anders meegemaakt,dus zeer tevreden!
Correctie levering.
De prijs was goed, bestellen was simpel en de levering snel. Wat wil een mens nog meer? :)
Goed, snel , simpel bestellen!
Goede webshop, keurige levering, nemen de telefoon op en bellen zelfs terug. Alleen jammer dat ik moest bellen omdat de foto niet klopte met het artikel.
Ik ga KOK Watersport in de toekomst steeds raadplegen bij de aanschaf van nieuwe nautische spullen.
Positief
Had wel een levering probleem maar is naar behoren op gelost
Beste heer, Vervelend dat u niet uw hele bestelling heeft gekregen. Ten tijde van de order hadden wij maar 1 arm voorradig. Uit navraag bij de leverancier is gebleken dat de 2e aan het einde van deze maand binnen verwacht wordt. -Klantenservice-
Originele beoordeling
Ik heb twee ruitenwissers armen besteld zouden volgens mij op voorraad zijn maar een wordt geleverd oké dat kan maar vervolgens geen bericht wanneer de tweede geleverd word daar zal ik achter aan moeten jammer
Recent heb ik voor het eerst artikelen besteld in de webwinkel: de juiste artikelen voor een prima prijs. En ook snelle levering en snel en goed antwoord op aanvullende vragen. Prima!
Producten direct geleverd, netjes verpakt en op tijd.
Fijne ervaring met Matthijs die heel veel weet van de Raymarine Axiom. Duidelijke uitleg.
Mijn ervaring met de aangekochte pomp was al goed ik heb mijn eerste exemplaar uit Amerika meegebracht en kok watersport heeft mij een tweede geleverd SNEL enOP TIJD Mijn dank hiervoor zal in de toekomst zeker gebruik maken van KOK WATERSPORT Hoogachtend T.W.Kapoen
Jammer dat ze al lucht in de fender hadden gedaan . Het was nu moeilijk om de fenderhoes er omheen te doen.
Kok watersport blinkt uit in snelheid en wijze waarop bestelde artikelen worden geleverd, tevens keurige retour info toegevoegd
Positieve ervaring, scherpe prijs en snelle levering.
Snel geleverd en keurig verpakt, spullen voldoen aan verwachting
Bestelling altijd op tijd binnen en goed.
Ik had laarzen besteld. Helaas waren ze te groot en te breed voor me. Ik heb ze daarom teruggestuurd. Ook de terugbetaling is razendsnel gegaan. Kortom goede service.