Fantastisch! Ik had een slangpilaar nodig en kwam via wat googlen uit bij Kok watersport. Daar erg eenvoudig kunnen bestellen voor een goed prijs. De verzendkosten voor zo'n klein artikel waren ook laag. Verder een hele snelle vlekkeloze levering en een goede informatievoorziening over de levering. Het pakketje was voorzien van een erg mooi etuitje met daarin een duidelijke instructie voor retourneren met een al voorbedrukte adresstickers. Bijna te mooi om weg te gooien. Toch gedaan omdat het product volledig aan mijn verwachtingen voldeed.
Goede spullen, adequate levering en nooit problemen met retourneren.
Beetje meer korting en meer aanbiedingen mag wel.
Het bestelde touw (Landvast polyprop navy 10mm) zou ik gemeten met eenschuifmaat eerder 11mm dan 10mm dik noemen. Op zich een afwijking naar de goede kant, alleen was het nu lastig om het door openingen van precies 10mm getrokken te krijgen (in plankjes voor touwladder). Toch gelukt na puntig bijsmelten. De UV-bestendigheid zal natuurlijk nog moeten blijken.
En gelukkig was het jurkje dat ik zocht nog bij KOK Watersport, in mijn maat! Snel geleverd en ik ben er blij mee.
Bestelling geplaatst in het weekend en 2 dagen later in huis. Goed verpakt en alles zoals besteld.
Mijn bestelde schoenen waren 1 dag later in huis. Helemaal top!
alles tip top zeer vlugge service. Bedankt!
Mooie, grote winkel. Veel op voorraad, vriendelijk en behulpzaam personeel. En als er iets niet helemaal in orde is, wordt dat soepeltjes en adequaat opgelost. Prima service dus. Ook bestellingen via de webshop worden snel uitgeleverd. Klein minpuntje : aan al die positieve aspecten hangt dus ook een “prijskaartje”.
Duidelijke site, snelle en correcte levering.
Top service voor een lage prijs!
Snel geholpen bestelling 1 dag al thuis top
Gewoon gebruikmaken van deze verkoop dienst. niks mis mee.
Ze hebben erg veel en ook op voorraad en niet te duur.
Zeer snelle berwerking én levering
goede service en snelle levering
nogal wat prijzen vergleken, en deze kwam er het beste uit, ik vond prijsverschillen tot over de 100€ meer voor dezelfde bestelling!!!
Item is snel geleverd tegen een goede prijs,
Op zoek naar polytrol via internet vrij snel bij Kok aangekomen. Duidelijke site, goede prijs en snel en goed verpakt geleverd
Snelle en goede service
Goed advies over een onderdeel
Prima, alles verliep zoals afgesproken
Ook de retour procedure is uitstekend. Inclusief retourticket. Top
Alles prima
Goede uitleg mbt impeller en dat ook aangaande plaatsen. Nette prijs en snelle goed verzorgde levering