Klokje retour gezonden voor restitutie. Neem aan dat dit ook volgens afspraak wordt afgehandeld.
Bij telefonische vraag over artikel ook snel gehandelt. Ik miste namelijk de maat {X of Xl )van een hondenzwemvest .
Snel en compleet geleverd.
Zie boven
Duidelijke info en vlotte afhandeling.
Alles ok, website, bestellen, bezorgen.
Goede uitleg over diverse producten. Jullie zullen dit waarschijnlijk al wel willen doen maar assortiment mag nog uitgebreid worden. Zoals motor onderdelen en flex duw/trekkabels voor motor aansturing. Deze heb ik onlangs besteld bij bootplus en polyester producten heb ik besteld bij polysestershoppen.nl
Retour met antwoodnummer is gewoon TOP
Goed advies
Jammer dat de site slecht zoekopdrachten niet herkend. Je moet het goed spellen. En dat gaat soms slecht.
Altijd goed en snel geleverd bij Kok voor een goede prijs
Prima, dik tevreden!
Zoals altijd alles prima geleverd. Dit keer had ik nog een item vergeten. Direct laten weten kon echter niet bijgevoegd. Wel jammer en weinig flexibel.
Ik heb in het verleden ql diverse producten gekocht voor mezelf,en dat is allemaal zeer naar tevredenheid verlopen.Ook het advies en de klantgerichtheid stel ik zeer op prijs.Nu heb ik voor een collega watersporter bij jullie een Victron acculader gekocht via internet,en die was er ook zeer over te spreken.kortom,een fijne winkel.
Website zou wel een kleine update kunnen gebruiken. Wanneer je op verlanglijstje drukt gewoon op de bladzijde blijven waar je op dat moment op zit. Ipv naar een andere pagina te gaan.
Ik had een marifoon besteld waarvan de levertijd onzeker was. Door Kok Watersport werd contact opgenomen om dat te melden en of ze mee konden denken voor een alternatief. Dat is gelukt. Zeer servicegericht en klantvriendelijk dus.
Ik hoop in de nabije toekomst meer producten met dezelfde service te mogen ontvangen.
zie bovenstaande
Makkelijke website en bij afhalen prima geregeld. Bravo
Snelle en goed verzorgde verzending van het product
KOK heeft mensen in dienst die weten waar ze over praten en nemen de tijd om op "leken vragen" begrijpelijke antwoorden en adviezen te geven. Bij eventuele nalevering wordt de klant goed informeert.
Het verzenden en eventueel ruilen van producten gaat snel en soepel.
Snel en goed