Al jaren ervaring.
Leveringen prompt en goed verzorgd
positief
vooral jullie retour envelop met bon enz. dat zie je nergens zo. gelukkig hoef je daar vaak geen gebruik van te maken maar dat is wel heel erg professioneel.
Ruim assortiment, prima levering
Snelle levering mooie site goede communicatie
De site gaf heldere informatie en de bestelling en bezorging verliepen snel en goed.
Snelle en correcte levering, Top
heel correct, had me vergist bij de bestelling en de terugzending en de terugbetaling is zonder probleem verlopen, goede service dank je wel Christelle
Snelle en correcte levering, goede prijs
Informatieve website en prompte levering. Ook de nabestelling werd snel geleverd!
alles snel verzonden en goed verpakt
Makkelijk bestellen en vlot geleverd....
Goede en duidelijke website
Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en eenvoudig retourproces
Op vrijdag 05 november heb ik een retourzending terg gestuurd, maar tot heden vandaag is het bedrag nog niet terug gestort. Kunnen jullie dit even nakijken. Met vriendelijke groet Paul
Beste Paul, Gelukkig is het pakketje zaterdag alsnog binnengekomen bij ons en hebben wij het aankoopbedrag direct aan u terugbetaald. -Karin- Klantenservice
Zeer correcte levering
Wat ik zocht was snel gevonden op de website. Goede informatie en snel geleverd.
Ik kom al jaren bij Kok. Ze hebben een groot assortiment en geven goed advies. Ik vind het een fijne winkel.
Goed en snel bezorgt
We hebben Kok online als Kok fysieke winkel bezocht en kunnen concluderen dt de medewerkers erg betrokken zijn en van vele onderwerpen goed op de hoogte. Ook telefonisch werden we zeer adeqauaat te woord gestaan. Het assortiment is breed en uitgebreid
Kok Watersport bied een ruim assortiment aan, heeft uitstekende service en dat alles tegen competitieve prijzen
Bestelde materialen netjes en goed verpakt geleverd. Eenvoudige mogelijkheid om artikelen terug te sturen als nodig. Materialen van goede kwaliteit.
Goede informatie over de productlijn AIS
Vragen worden correct beantwoord, indien niet mogelijk wordt een doorverwijzing gegeven.