Snelle respons op bestelling: wat op voorraad is wordt vrijwel onmiddelijk verzonden. Zonde dat een bestelling van 4 kaartmappen in drie pakketten op afzonderlijke data verstuurd is. Bij bestellen zou U kunnen vragen of er pas verzonden kan worden nadat alles binnen is. Een stuk milieu vriendelijker en kosten besparend.
Snelle en correcte levering ... :-)
Comminicatie verliep vlot - bestellen was snel - customer service was vriendelijk!
Na bestelling snel en netjes geleverd.
Ik had voor mijn waarschip een rubbertje nodig voor de patrijspoort. Rubber was goed en levering was ook goed
De bestelde hor annex verduistering voor het vluchtluik van onze boot was prima in orde. Helaas bleken de maten te groot. Na retournering stond het betaalde bedrag de volgende dag weer op onze rekening. Fijn zo snel alles geregeld was!
De site werkt perfect , de communicatie was ook goed . Evenals de bezorging .shapo .
Ik ben niet zo van het schrijven recensies maar hier een uitzondering. Raymarine Axiom gekocht voor goede prijs en uotra snel geleverd. In de verpakking een label met retouradres en een formulier. Niet dat het nodig was maar wijzend op een goed service. De benodigde kaart was niet direct leverbaar maar kwam keurig enkele dagen later binnen. Zonder een overbodige berg aan mailverkeer en zeer professioneel. Kom graag terug!
Besteld zoals op de website afgebeeld direct geleverd. Tevens bij de ontvangst alle retoursticker en de retourinformatie meegezonden
Ik wilde online een bestelling doen (€ 800) en laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt, aangezien ik in het grensgebied met Duitsland woon. Dat lukt in het betaalproces niet omdat geen afhaalpunt gevonden kan worden na het ingeven van het woonadres. Prima .. dan bel ik even. Was een kort gesprek. Daar heeft Kok geen oplossing voor. Dus een pakketje even handmatig versturen naar een PostNL afhaalpunt, zoals elke particulier tegenwoordig kan, is onmogelijk voor deze megastore. Het totale gebrek om even mee te denken was diep triest.
Beste Dick, zoals telefonisch uitgelegd is het voor ons niet mogelijk om een bestelling te versturen naar een adres in Duitsland. Wij hebben hiervoor geen contract met de pakketdienst waardoor we geen mogelijkheid hebben om het verzekerd te versturen en het pakket te volgen. Desondanks heeft u uw bestelling inmiddels toch ontvangen en wensen wij u hier succes mee. Vergeet het apparaat niet aan te melden op de website van de leverancier. Als u die registreert op hun website wordt de garantie met een jaar verlengd.
Originele beoordeling
Super snelle levering en goed verpakt. Ga zo door.
Positieve ervaring en voor herhaling vatbaar
Prima product, snelle levering. Ik hoop nog altijd dat de verzendkosten wat lager worden.
Mooie webshop met ruim aanbod.
Goede afhandeling bestelling
na een telefonische vraag prima geholpen en hierna de benodigde spullen besteld, de volgende dag ontvangen. prima service
Top.
Ik had maar een kleinigheden nodig en moest maar 3.5€ verzending betalen. Bij d concurrentie was dit 3 maal zoveel.
Nu een paar keer in de winkel geweest. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Website geeft echter geen correcte levertijden aan. In mijn geval Jabscopomp die binnen een week leverbaar zou zijn maar uiteindelijk pas na twee maanden. Dat kan beter.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd goede communicatie over proces!
Levertijd is niet duidelijk en kan nu een maand wachten op mijn onderdeel.
Beste Remco, Spijtig genoeg kunnen wij op het moment niet alle artikelen uit voorraad leveren. Sommige artikelen hebben een langere levertijd dan dat u van ons gewend bent, wij zijn hierin ook afhankelijk van de informatie die de leverancier opgeeft. U kunt uw order ten alle tijde annulleren -Klantenservice-
In mijn geval koelunit besteld voor aan boord. Even enige webpagina's vergeleken. Maar Kok Watersport kwam al vrij snel naar voren. Daar besteld, betaald en werd vlot geleverd. Dik tevreden. Koelkast draait alweer, tot ieders tevredenheid.
Snelle verzending....mooi product....graag weer !
Klantvriendelijk en ze weten waar ze over praten en het is een hele mooie winkel met een heel groot assortiment.