Ze verkochten begin juli lijnen die pas eind augustus geleverd konden worden.
Beste Rens, Spijtig genoeg kunnen wij op het moment niet alle artikelen uit voorraad leveren. Sommige artikelen hebben een langere levertijd dan dat u van ons gewend bent. Uw order is geannuleerd en het aankoopbedrag is inmiddels terugbetaald. -Klantenservice-
's middags besteld, volgende dag geleverd. Een ruim assortiment aan correcte prijzen.
Altijd perfekt geleverd
Adequaat, snel binnen no time spullen in huis.
prima winkel en vriendelijke medewerkers
Uitgebreid assortiment. Goed en snelmgeleverd
Geen bijzonder heden
Ik koop veel spullen voor mijn boot bij Kok altijd snelle levering. Laatst iets niet goed gedaan met mijn marifoon en zij hebben mij geholpen het in orde te krijgen.
prima, zeer snelle afhandeling en bezorging, zoals het hoort maar niet altijd gaat.
Na aankoop koelkast lukte het ons niet direct deze op een goede manier te installeren. Na een korte check ter plaatse in de winkel en aanvullende technische tips is alles goed gekomen. Fijne, aardige heren die je met raad en daad bijstaan. Pluim voor de service.
Ik ben zeer tevreden en zal daar zeker vaker aankopen doen voor de boot. Reden is hierboven beschreven..
Snel besteld telefonisch bereikbaar en gelijk opgehaald bij de winkel. Zeer goed betrouwbaar service.
vandaag besteld, morgen in huis zoals beloofd!
Leveren altijd wat er besteld is en zeer goede service. Zeer tevreden.
Duidelijke webshop. Goed assortiment. Concurrerende prijzen.
Ik ben erg tevreden met de snelle levering van mijn bestelling.
Enige tijd geleden een blik Epifanes vernis in de winkel gekocht. De vernis blijkt niet droog te worden. Na 3 dagen kleeft het nog. Alles afgeschrapt en opnieuw geprobeerd. Wil maar niet hard worden. Waarschijnlijk een productie fout. Mee terug gegaan naar de winkel. Het enige wat zij wilde doen was mij een nieuw blik vernis verkopen. Hoe kan het zijn dat je iets verkoopt dat niet doet waar het voor gemaakt is en dan het product niet terug neemt en geen alternatief bied. Ik denk zelfs dat dit indruist tegen de wetgeving. Voor mij geen Kok meer.
Wat vervelend om te horen dat het niet uitgehard is. Het is altijd mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen om te zoeken naar een oplossing. -Klantenservice-
Nieuwe sensoren besteld (Transducers) voor mijn oude ST60 range van Raymarine. Zeer vakkundig geholpen en met een zeer mooie prijs. Ze staan duurder op Marktplaats te koop en dan zijn ze echt oud ook nog.
Een goed bedrijf herken je aan de manier waarop het met klachten omgaat. Ik kreeg een fles wax die gescheurd was en lekte. Ondanks dat het goed verpakt was. Kan gebeuren. Een telefoontje en de volgende kreeg ik een nieuwe fles. Prima gedaan.
Fijn bedrijf goede kwaliteit en gunstige prijzen, zeer fijn personeel, bestelling snel en netjes geleverd
Je wordt heel snel geholpen via mail en heel vriendelijk. Super snelle levering.
Antifouling volgende dag in huis
Na simpele on-line bestelling de volgende morgen geleverd.
Ik heb in korte tijd twee bestellingen gedaan en alles is binnen een dag geleverd. Netjes verpakt. Ook toen ik een vraag had werd deze de volgende dag naar tevredenheid beantwoord.