Oplossings gercht

Zeer service gericht en vriendelijk personeel

perfect !

ik had hier een cyrix relais besteld en die werd netjes bezorgd. de wijze van versturen en het hoestje waar de orderbevestiging in zat zegt mij al genoeg: dit is een erg nette zaak die oog voor de klant heeft, ook al is het een online klant. ik zou hier zo weer wat bestellen.

Prima ervaring

Tel informatie gekregen en snel geleverd

Snelle levering, precies zoals vermeld.

Top klasse

Verf besteld eind van de middag en daags daarna geleverd. Dit is TOP.

Prima.

De enige reden voor 4 sterren was dat het artikel niet op voorraad was; moes nabesteld worden. Dit werd echter al gemeld voordat ik bestelde; was dus bekend.

binnen een dag geleverd in een prima verpakking. Bij verf is het altijd de vraag of het blik onbeschadigd geleverd wordt. Top service

Waardeloze Garantiebepalingen

Ik heb 13 maanden geleden een Planar heteluchtkachel gekocht bij KoK watersport. met 18 maanden garantie. Nu is de kachel na 15 maanden ermee gestopt. KoK watersport stuurde me door naar Feno Heatings in Zwartsluis. Ik ben daar zelf vanuit Rotterdam naar toe gereden en deze man heeft mijn kachel direct gereinigd waarna deze het weer deed. Kosten €70,- Ik ging er vanuit dat dit garantie was, maar volgens KoK watersport moet een kachel na 300 uur, dit is nog geen 13 dagen !!, branden, een service beurt hebben, en de kachel moet regelmatig op de hoogste stand branden om vervuiling tegen te gaan. Dit is nergens terug te vinden in alle documentatie wat bij de kachel zit. Volgens de verkoper wordt dit bewust niet gezegd omdat anders de potentiele kopers denken dat de kachel niet goed is.. Ik had iets meer service van deze, winkel, waar ik al zoveel centjes heb gebracht, verwacht.! Johan Jelier

Snel en efficiënt

Vlot kunnen bestellen door de perfecte site. Snel en goed verpakt geleverd

Alles ok

perfect

Goede ervaring komen hun afspraken na.

Prima ervaring, komen hun afspraken na. Snelle levertijd

Prima fijne winkel

Alleen op mobiel werkt de website niet lekker. Op laptop prima

Antifouling besteld , was gaan lekken direct een ander opgestuurd gekregen.

Goede snelle service. Levertijd soms niet helemaal duidelijk/ accuraat.

Heel tevreden

Ruime keus gangbare artikelen en merken , prettig te woord gestaan aan telefoon en verzending vlot ! En dat in deze tijden...

snel en wel

snel en wel

Prima, de volgende dag geleverd, alles compleet.

De eerste keer via de website besteld, door corona gedwongen. De hoge service volgens de de kok standaard, maar als we weer mogen ga ik toch liever naar de winkel voor het complete overzicht.

kwaliteit en op tijd (hé dat rijmt...)

prima materiaal, goed verpakt en tijdig geleverd

perfect

goed contact als snelle levering een woord perfect.

Super service!

Steeds correct en vlotte levering

Ik kreeg een na een vriendelijk advies het product correct toegestuurd.

- goed telefonisch gesprek / advies - bestelling goed verlopen - heldere mailtjes over logistieke voortgang - prettig af te halen bij de Gamma, ruime openingstijden - meegeleverde info en retour sticker Wat mij betreft stimuleert u het gebruik van afhaalpunten: dat helpt hopelijk tegen de waanzin van verschillende expeditiebedrijven die elk elke dag door de stad rijden. Beperk dat ten dienste van een goede leefomgeving. Ik fiets gewoon even naar het afhaalpunt, dat veelal dichtbij is. U zou een helder verschil in vervoerskosten kunnen aanbrengen. Evenzo de hijgerige vanzelfsprekendheid waarmee iedereen zijn product METEEN de volgende dag zijn product wil hebben: soms is dat helemaal niet nodig en is al het nachtelijke geploeter in distributie centra overbodig. Wat mijn betreft kunt u ook hier de koper een keus geven. Alleen al het bieden van de mogelijkheid zou een extra reden voor mij zijn om Kok te kiezen.

Vlotte levering. Produkten in orde.

Zoals altijd levering en het bestelde in orde,

Goed geholpen en vriendelijk

Tevreden klant.

Een vlugge en correcte service. Zelfs bij nalevering geen enkel probleem. Proficiat aan het Kok watersport Team.

Prima, snelle levering