Correcte verwerking van in Line bestelling

On Line bestelling op correcte wijze afgehandeld. Binnen afgesproken termijn en op exacte datum en tijdstip.

Snelle service en overzichtelijk aanbod.

Groot assortiment. Geen bezorgkosten. Snelle levering.

Uitstekende snelle service !

Altijd goed verpakt, scherpe prijzen en vlotte levering

Prima dek doorvoer. Ziet er mooi uit

Dek doorvoer ziet er goed uit. Een min punt: helaas zitten er geen bevestiging middelen bij. Je hebt vlakke bouten nodig om te monteren.

uitstekende service en opvolging ingeval van mogelijke vertragingen

zeer positieve ervaring.

Mijn bestelling keurig thuis afgeleverd!

Helaas bleek ik de antivries niet af te kunnen halen ivm Covid, met wat vertraging daarna netjes thuis bezorgd :)

Doen wat ze beloven

Altijd keurig op tijd en goede communicatie

snelle levering en een goede prijs

top

Goed behulpzaam Korrekte aflevering

snel, service voor retour

snel geleverd, up to date tracking, netjes verpakt als grootste onderscheid, in een keurig hoesje standaard een retoursticker. Mocht het nodig zijn... Sterk werk

Duidelijk en goede uitleg over de producten

Zeer duidelijke uitleg over de producten

Snelle en goede service en tijdeige levering

Top.

Snelle levering, goed verpakt.

Vriendelijke meneer aan de telefoon gehad, had nog een vraag. Nog geen 24 uur later bestelling in huis. Dag erna alles geïnstalleerd apparaatje werkt perfect.

prima en snel

maandag besteld en dinsdag bezorgd. ook telefonisch goed advies gehad

Goed geholpen door tel. hulp

Bij zoeken naar bepaalde anode, kwam deze niet tevoorschijn bij de zoekfunctie op de site. Tel. navraag gedaan bij uw medewerker, die het correcte besteln° kon opgeven.

Goed en snel

Mijn digitale bestelling snel en compleet behandeld .

Perfect.

Top, makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk bestellen en betalen en super snel geleverd. Goed verpakt en kwalitatief goed product

Prima, op tijd, netjes verzonden, goede kwaliteit.

Altijd goed! Kom al jaren bij KoK Watersport en ben zeer tevreden met het assortiment, de kwaliteit en de hulpvaardige en vakkundige collega's. Prima, dus. Mvgr, Hans van Gent Lekkerkerk

Service zoals het hoort!

Het product wat ik besteld had week af van de webshop. Nog voordat het pakket retour was, had ik alsnog de juiste aansluiting in huis. Echt boven verwachting goed opgelost!

bestelling keurig afgeleverd.

Ik koop regelmatig materiaal bij Kok. Door Corona nu digitaal.

Perfecte levering. Helemaal volgens afspraak.

Bij dit bedrijf meerdere bestellingen gedaan. Alles perfect geleverd. Er zit zelfs een retourbon voor eventueel een retourzending. Deze nog niet nodig gehad.

Uitmuntend

Logboek besteld. Volgende dag verstuurd. Alleen had dhl het erg druk maar daar kan kok watersport niets aan doen. Ligt aan de Corona tijd. Anders had ik het logboek volgende dag in huis. Zeer tevreden Gr sarina den dunnen strik ❤️

prima afhandeling van mijn bestelling

Na telefonisch advies de juiste transponder en splitter ontvangen