On Line bestelling op correcte wijze afgehandeld. Binnen afgesproken termijn en op exacte datum en tijdstip.
Groot assortiment. Geen bezorgkosten. Snelle levering.
Altijd goed verpakt, scherpe prijzen en vlotte levering
Dek doorvoer ziet er goed uit. Een min punt: helaas zitten er geen bevestiging middelen bij. Je hebt vlakke bouten nodig om te monteren.
zeer positieve ervaring.
Helaas bleek ik de antivries niet af te kunnen halen ivm Covid, met wat vertraging daarna netjes thuis bezorgd :)
Altijd keurig op tijd en goede communicatie
top
Goed behulpzaam Korrekte aflevering
snel geleverd, up to date tracking, netjes verpakt als grootste onderscheid, in een keurig hoesje standaard een retoursticker. Mocht het nodig zijn... Sterk werk
Zeer duidelijke uitleg over de producten
Top.
Vriendelijke meneer aan de telefoon gehad, had nog een vraag. Nog geen 24 uur later bestelling in huis. Dag erna alles geïnstalleerd apparaatje werkt perfect.
maandag besteld en dinsdag bezorgd. ook telefonisch goed advies gehad
Bij zoeken naar bepaalde anode, kwam deze niet tevoorschijn bij de zoekfunctie op de site. Tel. navraag gedaan bij uw medewerker, die het correcte besteln° kon opgeven.
Perfect.
Makkelijk bestellen en betalen en super snel geleverd. Goed verpakt en kwalitatief goed product
Altijd goed! Kom al jaren bij KoK Watersport en ben zeer tevreden met het assortiment, de kwaliteit en de hulpvaardige en vakkundige collega's. Prima, dus. Mvgr, Hans van Gent Lekkerkerk
Het product wat ik besteld had week af van de webshop. Nog voordat het pakket retour was, had ik alsnog de juiste aansluiting in huis. Echt boven verwachting goed opgelost!
Ik koop regelmatig materiaal bij Kok. Door Corona nu digitaal.
Bij dit bedrijf meerdere bestellingen gedaan. Alles perfect geleverd. Er zit zelfs een retourbon voor eventueel een retourzending. Deze nog niet nodig gehad.
Logboek besteld. Volgende dag verstuurd. Alleen had dhl het erg druk maar daar kan kok watersport niets aan doen. Ligt aan de Corona tijd. Anders had ik het logboek volgende dag in huis. Zeer tevreden Gr sarina den dunnen strik ❤️
Na telefonisch advies de juiste transponder en splitter ontvangen