De bestelling makkelijk geplaats via de site en binnen 2 dagen het bestelde product in huis.
Producten waren al bijna onderweg voor ik mijn bestelling had afgerond!
Vlugge levering !!!!
Goed verpakt en snel geleverd
Altijd goed en scherp geprijsd met lage verzendkosten.
Zeer snelle levering. De vloeibare producten die ik heb besteld worden allemaal extra ingepakt in plastic zakken. Gewoon prima.
Heb de bestelling nog niet binnen
Beste heer Lutt, Omdat onze toeleverancier gesloten is geweest met de feestdagen, verwacht ik de door u bestelde artikelen later deze week binnnen te krijgen. -Klantenservice-
?
Zoals bij vorige bestellingen snel en correct geleverd.
snel en netjes afgeleverd
Antifouling blik mag wel in iets steviger doos verpakt. Doos was gescheurd.
ik ben snel afgeleid. als ik niet binnen 3 klikken mijn artikel heb dan ben ik al weg. Eigenlijk moet ik gewoon een 10 geven, maar principieel doe ik dat nooit omdat iets" altijd nog beter kan. Daar moet men altijd scherp en allert op blijven.
Filtertje klein van stuk, nu al aan boord gemonteerd. Als isk weer een artikel nodig heb, eerst naar KOK watersport. Bedankt Rob
Was heel snel geleverd
Altijd goed net personeel goede info kom al ruim 30 jaar bij jullie
Snel geleverd ondanks de drukte. Top
Ik heb online gekeken naar de goedkoopste leverancier voor de i-com marifoon. Dit blijkt KOK watersport te zijn, en wat een service: Alleen Kok watersport programmeert de ATIS code kosteloos. De andere leveranciers reageerden met: dat kun je makkelijk zelf of Nee dat doen wij niet. ga zo door met deze klantvriendelijkheid gaan jullie nog meer vaste klanten krijgen!
Hele snelle levering!
Bestelde artikelen de volgende dag al in huis!
Mensen met know how en groot assortiment.
Goed aankopen bij jullie. Enkel leveringen naar belgie zijn lang onderweg.
Vragen zijn beantwoord en bestelling is goed verwerkt.