Snel en goede webshop plus bijbehorende verzending
Aanrader
Ook met bestellingen on line loopt alles ok
Snelle levering en goed product
Levering tot zelfs op de werf in Stevensweert
Zeer goede & snelle afhandeling. Misschien eens kijken naar de zeer trouwe klanten om verzendkosten te kunnen reduceren. (zie bol.com)
Levering zoals het hoort
snel geleverd en goed materiaal.
Perfecte afhandeling en goede zorg voor het duurzame product qua verzending
Nvt
Beste meneer, Door productieproblemen is het door u bestelde artikel inderdaad niet voorradig. Wij hebben u hier eind vorige week over gebeld maar kregen geen gehoor. Uiteraard is het mogelijk om het artikel te annuleren. Zou u dan alstublieft een email willen sturen naar [email protected]? -Klantenservice-
Geen klachten gaat helemaal goed
Goede en snelle service
Goed en bereid wilkend
Helder website
Het artikel was niet in voorraad maar werd binnen de week geleverd
Goed assortiment. Makkelijk te bestellen. Snelle levering
Vlotte levering aan de juiste prijs!
Ik had per ongeluk een verkeerde kleur verf besteld. Door adequaat handelen van de medewerkers is de kleur gewisseld terwijl dat niet in het proces past. Hulde!
Snelle vlotte levering voor een scherpe prijs.
Product snel geleverd. Goede retour instructies bijgeleverd.
Alles prima geleverd en de producten hadden de gewenste kwaliteit.
Voor w.b.t toezending van de bestelde artikelen prima. Voor w.b.t informatie via mail: Prima. Op vragen via mail after sale binnen afzienbare tijd tekst en uitleg ontvangen! Super!
Originele beoordeling
Voor w.b.t toezending van de bestelde artikelen prima. Voor w.b.t informatie via de site matig. Bij doorvragen geen antwoord gekregen op mijn vragen m.b.t het artikel. Bij mijn eerste vraag wel weer een snel antwoord maar dat betrof een opmerking en geen antwoord.....
snelle verzending en goede prijzen.